Kuhalo na paru i mikser Beaba Babycook Smart® Dove Grey smeđe-crno

Opis proizvoda

Dolazi revolucija u kuhanju za djecu i zove se Babycook Smart®! Inteligentno kuhalo na pari u mikser u jednom, marke Beaba, roditeljima male djece svaki će dan olakšati pripremu prve guste hrane. Ovo revolucionarno kuhalo na paru i mikser Beaba Babycook Smart® Dove Grey nije samo uobičajeno kuhalo na paru, već puno više od toga. Ovaj specijalist za kulinarstvo u potpunosti poznaje djetetove potrebe i, zahvaljujući mobilnoj aplikaciji Beaba & Me, vašem djetetu možete sastaviti jelovnik po mjeri. U kuhali na paru i mikseru Babycook Smart® sjedinjuje se prvoklasna francuska kvaliteta i atraktivan dizajn, zahvaljujući čemu će ovaj kuhinjski robot istovremeno biti i moderan dodatak svake kuhinje. 

Kuhalo na paru i mikser Beaba Babycook Smart® u modernoj crno smeđoj kombinaciji boja puno je više od lijepog izgleda. Kašice, pripremljene u kuhalu Beaba Babycook Smart®, primjerene su za hranjenje djece već od njihovih prvih mjeseci nakon rođenja. Uporaba kuhala na paru i miksera Beaba izuzetno je jednostavna i brza, čime ćete uštedjeti puno vremena koje ćete zatim moći posvetiti svojoj djeci. Zahvaljujući mogućnosti pripreme hrane na pari, svaka će porcija hrane očuvati važne vitamine i minerale, povrće i voće neće izgubiti svoju boju. 

Revolucija u pripremi prvih kašica

Tijekom kuhanja za naše najmlađe više se ne morate boriti s velikim brojen lonaca u kuhinji. Njihov zadatak od sada će preuzeti jedinstveni pomoćnik za sve roditelje, a to je kuhalo na paru Babycook Smart® marke Beaba. Zaslon na dodir olakšava pripremu po receptima iz aplikacije i u voditi će vas kroz cjelokupan proces kuhanja, na kraju će vaši najmlađi moći uživati u domaćim jelima, pripremljenima na pari. Kuhalo na paru i mikser Beaba s Wi-Fi vezom, pobrinuti će se za uravnoteženu prehranu vašeg djeteta jer aplikacija Beaba & Me može prilagoditi jelovnik sve djece, bez obzira na dob, prehrambene potrebe, medicinski propisane dijete i alergije. Ugrađena inteligencija u kuhalu na paru jamči optimalnu pripremu svake hrane, zahvaljujući i ugrađenoj vagi. Kuhalo na paru Babycook Smart® prilagođava i dužinu kuhanja i brzinu usitnjavanja korištenih sastojaka te osigurava da sastojci ne izgube svoje vitamine i minerale tijekom kuhanja.

Beaba Babycook Smart® očuvati će potrebne hranjive tvari i istovremeno štedi vaše vrijeme. Ovaj ikonični kućanski robot 4u1 hranu može skuhati i usitniti, odmrznuti i podgrijati u samo nekoliko minuta. Cjelokupna priprema i samo kuhanje na pari te usitnjavanje s ovim revolucionarnim pomagalom nove generacije neće trajati duže od kuhanja na štednjaku. U posudu za paru umetnite voće i povrće i u kuhalo natočite vodu. Zatim pritisnite gumb za kuhanje na pari, pričekajte nekoliko minuta, odlijete višak vode i skuhanu hranu pritiskom na gumb brzo usitnite. Zahvaljujući velikoj zapremnini posude možete odjednom pripremiti više porcija za svoje dijete, koje zatim u posudicama spremite u hladnjak ili zamrzivač. Cjelokupan set kuhala na paru Beaba sadrži staklenu posudu zapremnine 1250 ml i nehrđajuću posudu s košaricom za kuhanje na pari, zapremnine 1000 ml, ne nedostaju niti noževi od nehrđajućeg čelika s dijamantnim oštricama. Kuhalo na paru i mikser Beaba Babycook Smart® tako je inteligentno da sadrži i funkciju samostalnog čišćenja

Prestižna francuska marka Beaba već od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi revolucionarna pomagala, od kuhala i sjedalica za hranjenje pa sve do sunčanih naočala za djecu. Dizajneri marke Beaba posebno brinu o tome kako bi njihovi proizvodi bili najviše kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece inovativni su i istovremeno jednostavni za uporabu. Francuski proizvođač Beaba već je od samog početka dobitnik brojnih nagrada stručnih ocjenjivačkih komisija, a jednako tako i zadovoljnih roditelja, zato će i vama priuštiti jednak osjećaj. 

Karakteristike

  • kuhalo na paru i mikser Babycook Smart® 
  • s Wi-Fi vezom 
  • kompatibilno s aplikacijom Beaba & Me 
  • za pripremu kaše za djecu od 4. mjeseca 
  • ugrađena vaga 
  • staklena posuda zapremnine 1250 ml 
  • nehrđajuća posuda zapremnine 1000 ml 
  • hranu kuha, podgrijava, usitnjava i odmrzava 
  • mala potrošnja vode i energije 
  • visokokvalitetan nehrđajući čelik i staklo 
  • atraktivan i moderan francuski dizajn 
  • prvoklasna francuska kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
Dob4months
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije28,5*22,5*23,5 cm
Dimenzije pakiranja35,5*29,5*31 cm
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,5 kg
Volumen L1250 ml
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.