Kuhalo na paru i mikser Beaba Babycook® Express Sage Green zeleno

Opis proizvoda

Predstavljamo vam kuhalo na paru Babycook® Express – najbrže kuhalo dječje hrane, u kojem su sjedinjene inovacije, jednostavnost i brzina. Ovo revolucionarno kuhalo na paru i mikser Beaba Babycook® Express Sage Green daleko je od običnog kuhala na paru, ono je puno više. Nova generacija kuhala na paru Babycook® Express predstavlja savršena kuhinjska pomagala za brižne roditelje, s kojim će skuhati ukusne i hranjive kaše za svoju djecu u najviše 15 minuta. U ovom kuhalu na paru i mikseru Babycook® Express sjedinjeni su prvoklasna francuska kvaliteta i atraktivni dizajn, zahvaljujući čemu će ovaj kuhinjski robot 4u1 u trenu postati moderan dodatak svake kuhinje. 

Kuhalo na paru i mikser Beaba Babycook® Express u prekrasnoj zelenoj boji je mnogo više od samo dobrog izgleda. Kašice, pripremljene u kuhalu Beaba Babycook® Express, primjerene su za hranjenje djece već od njihovih prvih mjeseci nakon rođenja. Korištenje kuhala na paru i miksera Beaba izuzetno je jednostavno i brzo, čime ćete uštedjeti puno vremena koje ćete tako moći namijeniti svojoj djeci. Zahvaljujući mogućnosti pripreme hrane na pari svaka će porcija hrane pripremljene u kuhalu na paru Babycook® Express očuvati više važnih vitamina i minerala, a povrće i voće neće izgubiti svoje boje. Za savršenu pripremu jela neće se pobrinuti samo prvoklasne oštrice od nehrđajućeg čelika, ali i posuda od visokokvalitetnog materijala i 2 načina kuhanja

Još brža priprema

Beaba Babycook® Express uštedjeti će mnogo vremena za vrijeme pripreme sviježe hrane. Ovaj ikonični kućansku robot 4u1 u samo nekoliko minuta hranu će skuhati i nasjeckati, odmrznuti te također podgrijati. Od drugih kuhala na paru marke Beaba, ovo kuhalo na paru i mikser Babycook® Express razlikuje se po tome što roditeljima nudi dva načina kuhanja - Express i Eco. S Express načinom skuhati ćete cijeli obrok u 15 minuta, zahvaljujući ugrađenoj patentiranoj lopatici za miješanje koja hranu za vrijeme kuhanja miješa direktno u posudi. Način Eco priprema hranu u približno 20 minuta i štedi energiju, jer se lopatica u tom programu ne okreće. Ovaj ekološki način idealan je za kuhanje više porcija hrane i žitarica, čime štedite 30% više vode i električne energije te proizvedete 23% manje emisija ugljikovog dioksida za razliku od kuhanja u kuhalu na paru Babycook® Solo.

Cjelokupna priprema i samo kuhanje na pari te sjeckanje s ovim revolucionarnim pomagalom nove generacije neće vam oduzeti više od 20 minuta. U posudu za paru umetnite voće i povrće i u kuhalo natočite vodu. Zatim pritisnite gumb za kuhanje na pari, pričekajte nekoliko minuta, istočite višak vode i skuhanu hranu spremite u hladnjak ili zamrzivač. Cjelokupni paket kuhala na paru Beaba sadrži posudu kapaciteta 1250 ml, manje posude kapaciteta 1000 ml (Eco način) i 980 ml (Express način). Tu je i dvostruko zakrivljena oštrica za različitu gustoću hrane, koje prilagode teksturu hrane djetetovoj dobi, te patentiran način kuhanja na pari s lopaticom za miješanje za ravnomjerno i brzo kuhanje. Kuhalo na paru i mikser Beaba Babycook® Express sasvim je jednostavno za čišćenje i brzo je spremno za slijedeću uporabu. Bez poteškoća koristiti će ga očevi te bake i djedovi. 

Prestižna francuska marka Beaba još od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi revolucionarna pomagala, od kuhala i sjedalica za hranjenje pa sve do sunčanih naočala za djecu. Dizajneri marke Beaba posebno brinu o tome da su njihovi proizvodi najviše kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su inovativni i istovremeno jednostavni za uporabu. Francuski proizvođač Beaba još od samog početka dobitnik je brojnih nagrada stručnih ocjenjivačkih komisija, a jednako tako i zadovoljnih roditelja, zato će jednako zadovoljstvo priuštiti i vama. 

Karakteristike

  • ekspresno kuhalo na paru i mikser nove generacije 
  • za pripremu kaše i jela za djecu 
  • 2 posude kapaciteta 1000 ml i 980 ml 
  • Express i Eco način kuhanja 
  • kuha, podgrijava, sjecka i odmrzava hranu 
  • niska uporaba vode, energije i ugljikovog dioksida 
  • visokokvalitetan nehrđajući čelik 
  • atraktivan i moderan francuski dizajn 
  • prvoklasna francuska kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije27*19*24 cm
Dimenzije pakiranja31*22*26 cm
Težina2,3 kg
Volumen L1250 ml
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.