Kućica za lutku Baby Care Childcare Center Smoby s 5 prostora i 27 dodataka za stan

Opis proizvoda

Kućica za lutku Baby Care Childcare Center, francuskog proizvođača Smoby, očarati će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti, koje se vole igrati s lutkama. Višenamjenski centar za lutku, s 5 prostora za igru, može se pohvaliti s nježnim pastelnim bojama i djeci omogućava cjelovito iskustvo za vrijeme njege lutke. Pristupačna je sa svih strana, može se sklopiti i premjestiti na drugo mjesto. U originalnom 27-dijelnom setu djeca će na raspolaganju imati sve što je lutki potrebno - slagalicu s brojevima, loptice, 6 bojica, bojanke, tanjur sa žličicom, jogurt, flomaster i tekstilnu krpicu. 

Prostori za igru u kućici:

  • ulazni dio sa satom, rođendanski ukrašenim zidom i kutijom za igračke 
  • kupaonica s umivaonikom, toaletom i toaletnim papirom 
  • spavaća soba s toboganom i pretincem ispod krevetića 
  • blagovaonica/kreativni prostor sa stolićem i pločom za crtanje 
  • igraonica s ogradom 

Zahvaljujući prostorima s raznim funkcijama, djeca će za vrijeme igre s lutkama moći uključiti svoju kreativnost i maštu, smišljati će razne situacije i zgode. Svaki dan će otkrivati nove mogućnosti za igru, pripremati će program za lutke u vrtiću, hraniti ih, igrati se s njima i navečer ih uspavljivati. Pri igri roditelja djeca se približavaju svijetu odraslih, pridobivaju osjećaj za odgovornost, poboljšavaju svoju finu motoriku i logiku. Za vrijeme igre sa svojom braćom i sestrama te prijateljima poboljšavaju svoje komunikacijske vještine i izražavanje, a prostrana kućica omogućava dovoljno prostora i za igru više djece. Kućica je primjerena za lutku velićine do 42 cm (lutka nije dio seta). 

Dimenzije proizvoda iznose 108*78*51 cm. Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled te pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije108*78*51 cm
Ukupna visina51 cm
Dimenzije pakiranja53*17*60 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.