Opis proizvoda

Vrtna kućica Garden House, iz radionice francuskih dizajnera Smoby, postati će omiljeni kutak za opuštanje za sve dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Vrtna kućica djeluje realistično, njena površina oblikovana je u reljef kamena i drva. Opremljena je s punim vratima s prorezom za poštu, posjetitelje već čeka elektroničko zvono na baterije. Za ugodan vjetrić u kućici pobrinuti će se 2 klasična prozora (jedan sa žaluzinama koje se otvaraju) i 2 moderna okrugla prozora, kakvi su tipični za brodske kabine. Dio kućice je i moderan 21-djelni set vrtnih dodataka, s kojim će se djeca igrati vrtlara i uzgajati vlastito cvijeće i bilje. Kućicu možete bilo kada proširiti drugim dodacima. 

Jedan zid kućice opremljen je dekorativnom mrežom, na koju djeca mogu postaviti čak 4 teglice za cvijeće uz pomoć podesivih stezaljki. U setu se ukupno nalazi čak 6 teglica za cvijeće (3 crvene, 3 plave) i jedna velika pravokutna, sa zapremninom od čak 25 litara i dimenzijama 23*20*59 cm. Djeca će se veseliti i hranilici za ptice, u kojoj će pticama moći nasuti ukusne sjemenke. Za vrijeme rada, mali vrtlari mogu se osloniti na kanticu za zalijevanje, grabljice, lopaticu i pomagalo za sadnju, dostupni su im i plastični znakovi, na kojima će zapisati ime posađene biljke i zabosti ih u teglicu. Bilješke i važne datume moći će zapisati na sivu ploču, koju će postaviti na zid kućice. Izvrsno pomagalo je i knjižica sa sličicama, koju jednako tako mogu objesiti na zid kućice i sadrži važne prijedloge i savjete za sadnju. Na nju mogu pričvrstiti i vrećice sa sjemenjem. 

Djeca će se za vrijeme igre vrtlara moći pouzdati i u vrtnu policu, koja je postavljena na prozor. Nudi dovoljno prostora za pohranu vrtnog alata, njena velika radna površina djeci će olakšati sadnju biljaka u teglice za cvijeće, prosijavanje i zamjenu supstrata, jednostavno sve što je potrebno napraviti za njegu vrta. Žljeb sa spremnikom za pohranu kišnice dječacima i djevojčicama priuštiti će realistične doživljaje, zahvaljujući kojima će imati vlastiti izvor vode. U slučaju da djeca nemaju dovoljno kišnice za zalijevanje, možete im natočiti vodu na krov te će od tamo isteći u spremnik. Iz njega će moći jednostavno natočiti vodu u kanticu za zalijevanje. 

Dječake i djevojčice razveseliti će i originalni stolić Voda&Pijesak Smoby koji u sebi krije 2 pretinca - možete ih napuniti vodom i pijeskom i nakon svake igre prekriti s praktičnim poklopcem. Zajedno sa stolićem dolazi i set igračaka, u koje su male grabljice, lopatica, brodić i dvije modlice za pijesak. Dječji stolić za igru jedinstven je zbog svoje svestranosti. Djeca se s njim mogu igrati bilo kada, zabavljati se s igračkama i na njemu jednako tako crtati crteže, igrati društvene igre i jesti. 

Za ugodnu sjenu tijekom igre pobrinuti će se suncobran Sunshade. S kućicom će se vaša djeca zabavljati i nakon zalaska sunca - zahvaljujući punjivoj solarnoj svjetiljki Nomad. Prenosiva je, osvijetliti će okolicu kućice, a djeca će ju moći koristiti i tijekom ostalih aktivnosti na vrtu. Možete ju postaviti na kućicu tako da direktno osvjetljava ulaz kućice. Svjetiljka je opremljena s 3 LED diode s bijelim svijetlom i raspolaže s baterijama kapaciteta 500 mAh - 3,7 V. Svjetiljka je otporna na prskanje vode i ispunjava normativ IP54. 

Djeca se nakon svake zabave mogu i ugodno odmoriti, zahvaljujući 2 stolice KidStool bez naslona, koje će koristiti i kao tabure. Djeca mogu sjediti i ispred kućice, jesti za stolićem ili igrati razne igre. Namještaj Smoby izuzetno je čvrst i ekstra stabilan, nosivost taburea iznosi čak 50 kg. Površina je zaštićena s UV filterom koji sprječava blijeđenje boja. Koristiti ćete ga cijelu godinu - na vrtu, dvorištu i u unutrašnjim i vanjskim prostorima kao klasičan moderni namještaj. 

Tijekom njege vrta djeca će koristiti i tirkizna kolica na dva kotača, zajedno s prekrasnim dodacima - 2 teglice za cvijeće, lopatica, kantica za zalijevanje, grablje, škare, motika i pomagalo za sadnju. Na raspolaganju će imati klasične tačke s jednim kotačem, u kojima će moći voziti kanticu, zelenu kanticu za zalijevanje, lopaticu, grabljice, pomagalo za sadnju i teglicu za cvijeće. Naučiti će kako se radi s raznim vrstama alata, zajedno s braćom i sestrama mogu napraviti vlastitu farmu. 

Kućica za djecu izrađena je od izdržljive plastike, koja će trajati godinama, a njena površina je ugodna i baršunasta na dodir. Dječja kućica dizajnirana je u kombinaciji bijele, zelene, sive, plave i bež boje, a prekrasan izgled očuvati će zahvaljujući anti UV filteru, koji će pouzdano štititi boje od sunčevih zraka, zbog čega će kućica i nakon više godina izgledati kao nova. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose snažnom vjetru i vremenskim neprilikama. 

Dimenzije kućice iznose 129*132*135 cm, ukupna visina je 135 cm. Dječja kućica Smoby postavlja se i rastavlja na vrlo jednostavan način, zahvaljujući velikim plastičnim elementima. Nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostora te se ne morate brinuti da će vam smetati. Doživljaj u igri s dječjom kućicom poseban je zbog prostrane unutrašnjosti, jer djeca unutar kućice imaju dovoljno prostora za igru. Djeca se uz igru s kućicom socijaliziraju, razvijaju komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, kroz igru oponašaju odrasle. Pridobivaju osjećaj odgovornosti, brinu o čistoći u kućici, stvaraju pozitivnu vezu prema okolišu i uče čuvati prirodu. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Karakteristike

 • vrtna kućica za igru s mnoštvom dodataka 
 • s dodacima, mogućnost kupnje drugih dodataka - podloga, solarna svjetiljka, puna vrata...
 • primjerena za unutrašnje i vanjske prostore 
 • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter štiti boje od blijeđenja
 • ukupna visina 135 cm
 • elektroničko zvono radi na 2 AAA/LR03 baterije (nisu dio seta)
 • dovoljno prostora za igru više djece
 • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
 • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.