Kućica Vrtlar Maison Neo Floralie Smoby sa zvoncem i kuhinjskim elementima

Opis proizvoda

Dječja kućica Smoby Maison Neo Floralie Vrtlar ima jedinstveni dizajn, koji će se već na prvi pogled svidjeti svakom djetetu. Ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose snažnom vjetru i lošim vremenskim uvjetima. Površina dječje kućice ima jedinstven UV filter, koji štiti boje od blijeđenja, zato će ostati prekrasne i žive još dugo godina. Posebnost UV filter je u tome što će kućica i nakon više godina ostati kao nova. Dječja kućica Smoby vrlo se jednostavno postavlja i rastavlja. Nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostora, zato se ne morate brinuti da će vam smetati. Stabilnost kućice je zajamčena, zahvaljujući kvalitetnim plastičnim materijalima, koji su čvrsti i izdržljivi. Plastičan površina je baršunasta na dodir i nježna za dječje ručice. Njeni rubovi su zaobljeni, zato se djeca neće moći ozlijediti za vrijeme igre. Dječja kućica Maison Neo Floralie Vrtlara je jedinstvenog dizajna s ugrađenom dječjom kuhinjomUkupna visina kućice doseže 148 cm i primjerena je za djecu od 3. godine starosti.

Kućica je izrađena u prekrasnoj kombinaciji zelene, sive, crvene i bijele boje. Te boje će savršeno pristajati arhitekturi vašeg dvorišta ili vrta i kućica će postati lijep ukras. Bezvremenskog je oblika i ima prostranu unutrašnjost, zbog čega spada među najomiljenije kućice. Unutarnji tlocrt iznosi 185*109 cm, ukupna visina iznosi 148 cm. Krov dječje kućice Maison Neo Floralie Vrtlar izrađen je u imitaciji krovišta, sive boje. Površina kućice ima reljef, koji podsjeća na građevinski materijal s detaljima u obliku teglica za cvijeće. Smoby je francuska marka dječjih igračaka, koja jamči kvalitetu i izdržljivost kućice, koja je izrađena prema europskim standardima. Francuska marka Smoby jamči kvalitetu, koju potvrđuje njene duge godine postojanja. Igra u dječjoj kućici zanimljiva je djeci različite dobi. U njoj će se satima igrati sa svojim prijateljima te braćom i sestrama. Dječja kućica Floralie ima i teglice za cvijeće na stranama kućice, gdje djeca mogu posaditi cvijeće, zalijevati ga i zapažati njegov rast. Visina otvora za vrata iznosi 100 cm, širina 36 cm. Dužina polovičnih vrata iznosi 49 cm.

Jedinstveni elementi kućice su i zvonce na vratima i polovična vrata. Kućica za djecu Smoby spada među najkvalitetnije na tržištu, zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti i izdržljivosti. Užitak u igri s dječjom kućicom poseban je zbog dosljednog ergonomskog rješenja, jer djeca unutar kućice imaju puno prostora za igru. Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Okolica kućice, koja omogućava mnoštvo ideja, potiče razvoj fonda riječi djeteta. Dječja kućica je, za razliku od drvenih kućice, prekrasno šarolika, što potiče dječju maštu, razigranost i u njima budi domišljatost te bajkovite prizore. Dječja kućica neće biti zanimljiva samo vašoj djeci, već i njihovim prijateljima. Ona je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Vlastita kućica je ispunjenje snova svakog djeteta. Proizvođač dječjih igračaka Smoby jamči francusku kvalitetu prema europskim standardima te čvrste i izdržljive materijale.

Karakteristike

  • jedinstvena dječja vrtna kućica 
  • dvostruki plastični zidovi za veću izdržljivost i stabilnost 
  • jednostavno slaganje i rastavljanje 
  • anti UV filter, koji štiti boje od blijeđenja 
  • baršunasto nježna površina 
  • s kuhinjom i teglicama za cvijeće 
  • s elektroničkim zvonom 
  • polovična vrata i velik broj prozora
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • ukupna visina 148 cm 
  • primjereno za djecu od 3. godine 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije185*109*148 cm
Ukupna visina148 cm
Dimenzije pakiranja144*40*87 cm
Ukupna dužina185 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina28,25 kg / 31,85 kg
BilješkaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.