Kućica Sunce Sunny Smoby s električnim zvoncem, kuhinjom i vrtom

Opis proizvoda

Vrtna kućica za igru Sunce Sunny vrhunska je dječja kućica iz radionica francuskih dizajnera Smoby, uz koju će djeca od 2. godine starosti provesti puno zabavnih trenutaka. Bezvremenska kućica djecu nudi 3 prozora i 2 žaluzine te praktična polovična vrata, zahvaljujući kojima će u kućicu uči ugodan vjetrić. Kombinacija crvene, narančaste, zelene bijele djecu će osvojiti već na prvi pogled, a svoje žive boja očuvati će nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru. Kućica Sunny djeluje realistično i originalan je dodatak koji će krasiti svaki vrt i dvorište, kućica je također primjerena za uporabu u unutarnjim prostorima.

Majstori kuhinje biti će oduševljeni ljetnom kuhinjom sa 17 dodataka, koja se dizajnom i bojom slaže s kućicom. Vanjska kuhinja savršeni je dodatak, zahvaljujući kojem će se djeca moći igrati kuhara, za stolom će svojim prijateljima pripremiti ukusno jelo. Sadrži i elektroničko zvono, koje će pozvoniti svaki nestrpljivo očekivani gost. Mali će vrtlari moći u potpunosti uživati ​​u vrtu s teglicama za cvijeće, koje se mogu postaviti na bilo kojem mjestu, prema njihovim željama i potrebama. Zasaditi će vlastite biljke i zalijevati ih.

Kućica za igru ima kvalitetne dvostruke zidove i izrađena je od prvoklasne plastike uz pomoć najnovije tehnologije Blow Molding, koja kućici daje značajne karakteristike - čvrstoću i izdržljivost. Kućica je stabilna i savršeno prkosi i lošim vremenskim uvjetima. Njeni zaobljeni rubovi jamče djeci sigurnu igru, a njena površina je nježna i baršunasta na dodir. Dimenzije ove prvoklasne dječje kućice su 98*110*127 cm, a ukupna visina je 127 cm, dužina 110 cm. Kućica je izvrsnih dimenzija i omogućava jednostavno sastavljanje i rastavljanje.

Posebno oblikovani reljef na kućici podsjeća na građevinski materijal, korišten za gradnju kuća. Na narančastim zidovima ilustrirane su teglice za cvijeće sa životinjama, iznad ulaza je ime Smoby, a pored njega su sličice divnih leptira. Djeca u kućicu ulaze kroz polovična vrata zelene boje, na bijelom zidu nalaze se i dva otvora, kroz koje djeca mogu promatrati okolinu. Kroz žaluzine u kuću dopire svijež zrak, stvaraju i polusjenu. Krov je divne crvene boje s imitacijom krovišta, tako da će se mali nestašci osjećati kao u pravoj kućici.

Kućica Sunny uvrštena je među najmodernije kućice, jer se ističe svojom prvoklasnom kvalitetom i istinskim francuskim dizajnom. Prostrana kućica kao stvorena je za igru više djece zajedno, vršnjaka i prijatelja. Igra u kućici razvija komunikacijske vještine djece, te njihov fond riječi, u njoj se mogu igrati raznih zanimanjapaziti na red i čistoću i približiti se svijetu odraslih. Djecu je potrebno učiti odgovornosti, kućica će im u tome izvrsno priskočiti u pomoć. Divne boje na kućici potiču razvoj mašte i osobnosti djece, dječaci i djevojčice izmišljati će vlastite prigode i doživljaje, koje će dugo pamtiti.

Francuski proizvođač Smoby djeci već desetljećima donosi prvoklasne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izvor za svako dijete.

Karakteristike

 • plastična kućica najveće kvalitete
 • elektroničko zvono
 • vanjska kuhinja sa 17 dodataka
 • vrt s teglicama za cvijeće
 • zanimljiva kombinacija boja s anti UV filterom
 • 3 prozora i 2 žaluzine
 • izdržljivi dvostruki zidovi
 • krov s imitacijom krovišta
 • u razvoj su bili uključeni francuski dizajneri
 • visoka čvrstoća i stabilnost, prkosi vremenskim uvjetima
 • za unutarnje i vanjske prostore
 • kvalitetan francuski proizvod
 • zaobljeni rubovi, baršunasto meka plastika
 • primjereno za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • dovoljno prostorna za igru više djece
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije98*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja99*20*115 cm
Ukupna dužina110 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina12,50 kg / 14,75 kg
Bojanarančasta
Set proizvodaDa
gift SS2024ECO529 Vozík na ťahanie
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.