Kućica na stupovima Pilings House Smoby s toboganom od 1,5 m, zvoncem i velikim vrtom

Opis proizvoda

Dječja kućica na stupovima Pilings House predstavlja savršen poklon za sve dječake i djevojčice od 2. godine starosti, koji vole provoditi vrijeme na sviježem zraku. Kućica za djecu izrađena je u živim bojama, tako da će se djeci svidjeti već na prvi pogled, a istovremeno će biti izvrstan dodatak za svaki vrt ili dvorište. Ova originalna kućica stoji na stupovima na visini 70 cm, zbog čega djeci nudi i izvrstan tobogan dužine 1,5 metara, niz kojeg se mogu veselo spuštati. U kućicu mogu jednostavno ući po protukliznim ljestvama i na taj način uživati u divnom pogledu na vrt kroz prozor ili s terase ispred ulaznih vrata.

Kućica raspolaže i elektroničkim zvonom pored vrata, koje može pozvoniti svaki nestrpljivo iščekivani gost. U prostranoj dječjoj kućici s dvostrukim zidovima može se igrati više djece. Mali izumitelji zasigurno će iskoristiti i prostor ispod kućice. Tamo mogu rasprostrijeti deku i igrati se u ugodnoj sjeni. Oko kućice djeca mogu postaviti i veliki vrt, koji se sastoji od 2 ogradice s teglicama za cvijeće. Položaj vrta mogu prilagoditi vlastitim željama i potrebama. Mali vrtlari moći će zalijevati i brinuti o svom cvijeću te steći pravilan odnos prema prirodi. 

Za izradu dječje kućice korišten je kvalitetan i izdržljiv materijal, koji djeci osigurava maksimalnu sigurnost. Također je ukrašena divnim dječjim motivima - teglicama za cvijeće, ptičicama i macama. Bijelo-zelena boja kućice u kombinaciji sa sivim krovom i bijelim stupovima djeluje izuzetno realistično i moderno. Na kućici su također pomične žaluzine i vrata koja se otvaraju,, s kojima će se djeca rado igrati. Površina kućice opremljena je posebnim anti UV filterom, koji ju štiti od sunčevih zraka, zahvaljujući čemu će očuvati žive boje dugi niz godina.

Kućicu na stupovima možete sastaviti na vrlo jednostavan način. Dizajn ove kućice osmišljen je do najsitnijih detalja, tako da će zasigurno brzo osvojiti svako dijete. Kućica marke Smoby predstavlja najbolje rješenje za vaše mališane. Dimenzije dječje kućice na stupovima su 260*160*197 cm, a njena ukupna visina je 197 cm. Dimenzije same dječje kućice su 98*110*127 cm. Ukupna težina dječje kućice je 35 kg.

Dječja kućica proizvod je francuskog proizvođača Smoby, koji izrađuje vrlo kvalitetne i jedinstvene igračke. Smoby je najkvalitetniji proizvođač dječjih kućica za igru, a također i mnogih drugih igračaka. Rubovi na Smoby igračkama su zaobljeni, kako bi djeca za vrijeme igre ostala sigurna od ozljeda. Ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije, zato je Smoby kućica pravi izbor za vas. Plastika Smoby igračaka nježna je i ugodna, te baršunasta na dodir. 

Karakteristike

 • originalna vrtna kućica na stupovima
 • elektroničko zvono
 • vrt 
 • kvalitetan tobogan dužine 150 cm
 • stabilna i izdržljiva konstrukcija
 • primjeren dodatak za dvorište ili vrt
 • realističan dizajn i kvalitetni dvostruki zidovi
 • polovična vrata i pomične žaluzine
 • dovoljno prostorna za igru više djece
 • žive boje s anti UV filterom
 • zaobljeni rubovi
 • francuski proizvod
 • za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije260*160*197 cm
Ukupna visina197 cm
Dimenzije pakiranja120*50*100 cm
Ukupna dužina260 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina35 kg
BilješkaHouse size: 98*110*127 cm
Bojazelena
Set proizvodaDa
gift SS2024ECO529 Vozík na ťahanie
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.