Kućica Prijatelja Smoby s prednjim vrtom i UV filtrom

Opis proizvoda

Dječja kućica Friends House Smoby prekrasna je i prostrana dječja kućica, u kojoj će se moći igrati više djece zajedno. Osmišljena je u prekrasnoj kremnarančastojzelenoj boji, koje upotpunjuje pastelna smeđe-siva, koja dodatno naglašava zanimljive detalje. Plastika dječje kućice baršunasta je i ugodna na dodir. Dvostruki zidovi kućice jamče sigurnostčvrstoću i stabilnost, također i na visini od 172 cm. Tlocrt cjelokupne kućice iznosi 221*157 cm, ispred glavnog ulaza nalazi se mali vrt s teglicama za cvijeće. U teglice možete posaditi cvijeće, djeca će ga moći zalijevati i zapažati njegov rast i cvat. Ova izvrsna kućica Smoby Friends House savršeno će pristajati vašem vrtu ili dvorištu.

Stražnjii ulaz kućice za djecu sastoji se od dva dijela s mrežom, koji se otvaraju. Veliki prozor kućice jamči dovoljno sviježeg zraka i sjene čak i za vrijeme najvrućih dana. Žaluzine se otvaraju. Na vratima kućice je elektroničko zvono, koje svira prekrasnu melodiju, na vratima je i poštanski sandučić. Stolić s klupama možete koristiti i na vanjskoj strani kućice ili pak u unutrašnjosti kao kutak za jelo. Kućica za djecu ima UV filter, koji štiti boje od sunčevih zraka. Izvrsna kućica primjerena je za djecu od 3. godine starosti. Visina vrata iznosi 97 cm, širina pak 41 cm. Polovična vrata kućice visoka su 42 cm, a široka 40 cm. Dimenzije piknik stolića iznose 55*38, dimenzije klupe pored njega su 23*16 cm. Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka, s dugogodišnjom tradicijom, koji jamči sigurnost i stabilnost.

Površina dječje kućice ima jedinstveni UV filter, koji štiti boje od blijeđenja zato će ostati prekrasne i žive dugo godina. Posebnost UV filter je u tome što će kućica i nakon više godina izgledati kao nova. Dječja kućica Smoby postavlja se i rastavlja na vrlo jednostavan način. Nakon što ju složite, neće zauzeti puno mjesta, zato se ne morate brinuti da će vam smetati. Stabilnost kućice zajamčena je, zahvaljujući kvalitetnim plastičnim materijalima, koji su čvrsti i izdržljivi. Plastična površina je baršunasta na dodir i nježna za dječje ručice. Njeni rubovi su zaobljeni, zato se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka, koji jamči kvalitetuizdržljivost kućice, koja je izrađena prema europskim standardima. Francuska marka Smoby jamstvo je kvalitete, koju potvrđuju duge godine njenog postojanja.

Igra u dječjoj kućici je zanimljiva za djecu različite dobi. U njoj će se moći satima igrati sa svojim prijateljima te braćom i sestrama. Kućica za djecu Smoby spada među najkvalitetnije na tržištu, zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti i izdržljivosti. Užitak u igri s dječjom kućicom poseban je zbog dosljednog ergonomskog rješenja, djeca unutar kućice imaju puno prostora za igru. Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Okolica kućice, koja omogućava mnoštvo ideja, potiče razvoj fonda riječi djeteta. Dječja kućica Smoby je, za razliku od drvenih kućica, prekrasno šarolika, što potiče dječju maštu, razigranost i u njima budi domišljatost te bajkovite prizore. Dječja kućica Smoby neće biti zanimljiva samo vašoj djeci već i njihovim prijateljima. Ona je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Vlastita kućica je ispunjenje snova svakog djeteta.

Karakteristike

  • unikatna dječja kućica s kuhinjom
  • za svako dvorište ili vrt
  • reljef na zidovima imitira građevinski materijal
  • piknik stolić s klupama ili kutak za jedno unutar kućice
  • vrt s teglicama za uzgajanje cvijeća
  • elektroničko zvono na vratima
  • ukupna visina 172 cm 
  • dovoljno prostora za više djece 
  • prekrasne žive boje
  • plastika s posebnim UV filterom, koji štiti boje od blijeđenja
  • zaobljeni rubovi 
  • kvalitetan francuski proizvod
  • primjerena za djecu od 3. godine starosti 
  • za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije171*217*172 cm
Ukupna visina172 cm
Dimenzije pakiranja150*40*88 cm
Ukupna dužina217 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina34,5 kg / 38,5 kg
BilješkaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Bojabijela
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.