Kućica Prijatelja s kuhinjom prostrana Neo Friends House Smoby s proširenjem 2 vrata 6 prozora i piknik stolić 172 cm visina s UV filterom

Opis proizvoda

Bezvremenska kućica Prijatelja Neo Friends House iz radionice francuskih dizajnera Smoby može se pohvaliti najmodernijim dizajnom i izvrsnim dodacima, koji će oduševiti djecu od 3. godine starosti. Zahvaljujući svojim izuzetnim dimenzijama nudi dječacima i djevojčicama puno prostora za igru. te će se u njoj moći igrati više djece, prijatelja, brače i sestara. Opremljena je dvostrukim krovom s dimnjakom, 2 polovična vrata s otvorom za poštu i 6 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju. U unutrašnjosti kućice, zahvaljujući njima, će i za vrijeme vrućih ljetnih dana biti dovoljno sviježeg zraka. Domišljata konstrukcija kućice nudi djeci još puno toga.

Djeca će se moći zabavljati s piknik stolićem, koji mogu koristiti s unutarnje i vanjske strane. Za posjetitelje pripremljeno je i elektroničko zvono, koje radi na 2 baterije tipa AAA (nisu dio seta). Dio kućice je i ljetna kuhinja sa 17 dodataka, uz koju će se djeca igrati kuhara i smišljati nove kuhinjske poslastice te prijateljima pripremiti ukusne hrenovke. Prednji dio kućice krasi gredica za cvijeće, u kojoj djeca mogu uzgajati svoje biljke i povrće. Kućica djeluje izuzetno autentično, njena površina u obliku reljefa predstavlja drvo i kamen, čime će očarati svu djecu. Razveselit će ih i motivi mačaka, psića i ptičica. Na stražnjem dijelu, ispod polovičnih vrata, nalazi i imitacija kućice za ptice, ispod koje se mogu provlačiti.

Kućicu možete proširiti slijedećim dodacima:

 • vrt ispred kućice s cvjetnim gredicama
 • visoka vrata s otvorom za pisma, koja se zaključavaju ključem
 • žljeb sa sakupljačem kišnice
 • plastična podloga (3 seta)
 • solarna svjetiljka
 • suncobran, kojeg možete postaviti na piknik stolić

Kućica za djecu izrađena je od čvrste umjetne mase, koja će izdržati godinama, a njena površina je ugodna i baršunasta na dodir. Izrađena je u kombinaciji bijele, zelene, sive i crvene boje, a za divan izgled pobrinuti će se anti UV filter, koji će pouzdano štititi boje od sunčevih zraka, te će kućica nakon više godina izgledati kao nova. Kućica ima čvrste dvostruke plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru i lošem vremenu. Posebnost kućice su žaluzine, koje se rotiraju za 360°, a djeci će svojom rotacijom omogućiti da sami prilagode količinu svjetla koja dopire unutra. Ispod krova nalaze se 3 potkrovna prozora, zahvaljujući kojima kućica djeluje još više autentično.

Dimenzije kućice su 217*155*172 cm, a ukupna visina je 172 cm. S velikim plastičnim elementima i vijcima, kućica se sastavlja izuzetno brzo i jednostavno, bez ikakvih poteškoća. Nakon sastavljanja, neće zauzeti puno prostora te se ne trebate bojati da će vam smetati. Doživljaj igre s dječjom kućicom vrlo je poseban zbog prostrane unutrašnjosti, u kojoj djeca imaju puno prostora za igru. Djeca se igrom s kućicom socijaliziraju, razvijaju komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, a kroz igru oponašaju odrasle. Uz nju djeca dobivaju osjećaj odgovornosti i brinu o tome da je uredno pospremljena. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajne. Materijal Smoby igračaka je čvrst, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje Smoby igračaka potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igrače ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalan dizajn.

Karakteristike

 • velika vrtna kućica za igru
 • mogućnost proširenja s drugim dodacima
 • autentičan izgled
 • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
 • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • čvrsta i maksimalno stabilna konstrukcija
 • čvrsti dvostruki zidovi
 • anti UV filter štiti boje od izbljeđivanja
 • ukupna visina 172 cm
 • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
 • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije217*155*172 cm
Ukupna visina172 cm
Dimenzije pakiranja150*40*88 cm
Ukupna dužina217 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina34,50 kg / 39,5 kg
BilješkaBattery: 2 x AAA/LR03 (not included)
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.