Kućica Prijatelja Smoby s kuhinjom i električnim zvoncem

Opis proizvoda

Kućica Friends House francuskog proizvođača Smoby, fantastična je vrtna kućica, s kojom će se igrati više djece. Zidovi kućice su bijele boje sa sivim, narančastim i zelenim elementima. Zahvaljujući originalnom dizajnu boja Smoby kućica prekrasno pristaje svakom dvorištu ili vrtu. Kućica za djecu je stabilna, čvrsta i sigurna. Vrtna kućica teška je 33,5 kg, što ju čini vrlo stabilnom i čvrstom te bez poteškoća prkosi lošim vremenskim uvjetima. Ukupna visina kućice je 172 cm. Dimenzije tlocrta su 221*155 cm. Zanimljiv detalj kućice je kuhinja, koja zadrži sudoper sa stalnom za posuđe i nekoliko kukica za vješanje kuhinjskih pomagala.

Kako bi igra u dječjoj kućici bila što stvarnija, uz kućicu ćete dobiti i set posuđapribora za dvoje. Uz njihovu pomoć, djeca će moći u kuhinji skuhati jelo koje će zatim pojesti za piknik stolićem. Piknik stolić s klupama također je dio kućice. Stolić možete koristiti i kao blagovaonski stol u unutrašnjosti kućice. Na prednjem djelu kućice nalaze se vrata, koja se otvaraju, 2 velika prozora i 1 prozor na vrhu. Kuhinja je s unutrašnjosti spojena otvorenim prozorom, kroz kojeg djeca mogu servirati pripremljeno jelo. Ispod drugog velikog prozora je teglica za cvijeće, gdje djeca mogu saditi cvijeće i brinuti o njemu. Dimenzije bočnog stolića su 55*38 cm, klupica je 23*16 cm. Visina otvora na vratima iznosi 91 cm, širina 41 cm. U paketu su i baterije, 2xAAA/1,5V/LR03.

Na stražnjem djelu kućice nalaze se mrežasta vrata, 2 velika prozora i 1 mali prozor na gornjem djelu. Omiljeni dio kućice je elektroničko zvono, s kojim će se svaki gost najaviti. Djeca vole igrati stvarne igre, a upravo će zvonce na vratimaopremljena kuhinja dodatno povećati veselje. Posebna karakteristika Smoby igračaka je anti UV filter, koji štiti plastiku od sunčevih zraka. Jamči da će boje kućice ostati kao nove dugi niz godina. Kućica je primjerena za djecu od 3. godine starosti, ali će se u njoj igrati i starija djeca. Kućica za djecu jednostavno se sastavlja i rastavlja. Djeca u unutrašnjosti kućice imaju mnogo prostora za igru, tako da će se moći igrati i s prijateljima.

Za vrijeme igre s kućicom djeca razvijaju komunikacijskejezične vještine te oponašaju odrasle. Boje na plastičnoj kućici su izražajne i žive, zato potiču dječju maštu. Dječja kućica proizvod je francuskog proizvođača Smoby, koji izrađuje vrlo kvalitetne i jedinstvene dječje igračke. Smoby je najkvalitetniji proizvođač dječjih vrtnih kućica, a također i mnoštva drugih igračaka. Plastika na Smoby igračkama baršunasta je na dodir. Rubovi su zaobljeni, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme igre. Ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije, zato je Smoby kućica pravi izbor za vas. Vrtna kućica za djecu inspirirana je najnovijim trendovima u arhitekturi. Koje dijete ne želi imati vlastitu kućicu u kojoj se mogu satima igrati sa svojim prijateljima?

Karakteristike

  • unikatna dječja kućica s kuhinjom 
  • stabilna i izdržljiva konstrukcija 
  • za svako dvorište ili vrt 
  • reljef na zidovima imitira građevinski materijal 
  • piknik stolić s klupama 
  • set posuđa s priborom za dvoje 
  • elektroničko zvono na vratima 
  • visina 172 cm 
  • dovoljno prostora za više djece 
  • prekrasne žive boje 
  • plastika s posebnim UV filterom štiti boje od blijeđenja
  • zaobljeni rubovi 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • primjerena za djecu od 3. godine starosti 
  • za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije217*155*172 cm
Ukupna visina172 cm
Dimenzije pakiranja150*40*88 cm
Ukupna dužina217 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina34,50 kg / 39,5 kg
BilješkaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.