Kućica Pretty Blue Smoby s ljetnom kuhinjom i kliznom roletom od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Dječja kućica Pretty Blue Smoby prekrasna je i prostrana dječja kućica, u kojoj se može igrati više djece zajedno. Osmišljena je u prekrasnim živim zeleno-plavim bojama, koju nadopunjavaju pastelna smeđe-siva boja, s kojom se podudaraju zanimljivi detalji. Plastika na dječjoj kućici baršunasta je i nježna na dodir. Dvostruki zidovi kućice jamče sigurnost, čvrstoću i stabilnost. Dimenzije cijele kućice iznose 145*110*127 cm, uz nju je postavljena i kuhinja za male kuhare. Mali nestašci mogu u njoj pripremati slastan doručak. Ova prekrasna dječja kućica Smoby Pretty Blue lijepo će pristajati vašem vrtu ili dvorištu.

Kućica ima pomičnu žaluzinu, na sivom prozoru. Brojni prozori na dječjoj kućici jamče svjež zrak i sijenu čak i za vrijeme vrućih dana. kućica za djecu ima UV filter, koji štiti plastiku od sunčevih zraka. U ljetnoj kuhinji pored kućice djeca mogu kuhati kao i njihovi roditelji. Kućici ne nedostaje niti sudoper i dodaci - 2 čaše, 2 tanjura, pribor, 2 kobasice i tavica. Ukrašena je motivima životinja teglica za cvijeće, kako bi dječje igre bile još zabavnije. Prekrasna kućica za prekrasnu djecu primjerena je od njihove 2. godine starosti nadalje. Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka s dugogodišnjom tradicijom, koja jamči sigurnost i kvalitetu. Krov dječje kućice Pretty Blue je imitacija krovišta sivo-smeđe boje. Prilikom igre s kućicom djeca razvijaju komunikacijske i jezične vještine te oponašaju odrasle.

Površina dječje kućice sadrži jedinstveni UV filter, koji štiti boje od blijeđenja, zbog čega će ostati prekrasne i žive još dugi niz godina. Posebnost UV filtera je u tome što će kućica i nakon više godina izgledati kao da ste ju tek izvadili iz kutije. Dječja kućica Smoby vrlo jednostavno se postavlja i rastavlja. Nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostore, te se ne morate brinuti da će vam smetati. Stabilnost kućice zajamčena je zahvaljujući kvalitetnim plastičnim materijalima, koji su čvrsti i izdržljivi. Plastična površina baršunasta je na dodir i nježna za dječje ručice. Njeni rubovi su zaobljeni, zbog čega se djeca neće ozlijediti za vrijeme igre. Smoby je francuska marka dječjih igračaka, koja jamči kvalitetu izdržljivost kućice, koja je izrađena po europskim standardima. Francuska marka Smoby jamstvo je kvalitete, što potvrđuje i dugogodišnje postojanje.

Igra u dječjoj kućici zanimljiva je djeci različite dobi. U njoj će se moći igrati sa svojim prijateljima, braćom i sestrama satima. Kućica za djecu Smoby jedna je od najkvalitetnijih na tržištu, zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti izdržljivosti. Užitak u igri s dječjom kućicom poseban je zbog dosljednog ergonomskog rješenja, jer djeca unutar kućice imaju puno prostora za igru. Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca će za vrijeme igre oponašati odrasle. Okolica kućica, koja omogućava mnoštvo ideja, kod djece potiče razvoj fonda riječi. Dječja kućica Smoby je, za razliku od drvenih kućica, prekrasnih boja, što potiče dječju maštu, razigranost i u njima budi domišljatost te bajkovite prizore. Dječja kućica Smoby biti će zanimljiva ne samo vašoj djeci, već i njihovim prijateljima. Ovo je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Vlastita kućica ispunjenje je snova svakog djeteta.

Karakteristike

  • unikatna dječja kućica s pomičnim žaluzinama
  • za svako dvorište ili vrt
  • reljef na zidovima imitira građevinski materijal
  • visina vrata 91 cm
  • praktična ljetna kuhinja sa sudoperom
  • dovoljno prostorna za više djece
  • prekrasne žive boje
  • plastika s posebnim UV filterom, koji štiti boje od blijeđenja
  • zaobljeni rubovi
  • kvalitetan francuski proizvod
  • primjerna za djecu od 2. godine starosti
  • za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije145*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja100*24*115 cm
Ukupna dužina145 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina14.12 kg / 16,62 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.