Kućica s pješčanikom Square Playhouse Pretty Blue Smoby s 2 prozora i pomičnim žaluzinama te UV filterom od 24 mjes

Opis proizvoda

Kućica s pješčanikom Square Playhouse, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu već od 2. godine starosti. Na prednjem dijelu kućice nalaze se polovična vrata, bočni zidovi opremljeni su s 2 prozora sa žaluzinama te pomičnim žaluzinama, tako da će djeca u kućici moći uživati u ugodnom vjetriću čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Kućica u kombinaciji plave, zelene, sive i bijele boje djeluje moderno i bezvremenski, te će zato ukrasiti svako dvorište ili vrt, a njene boje, zahvaljujući UV filteru, neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe. 

Dio kućice je i višenamjenski pješčanik, koji djeca mogu koristiti i kao svoj prvi vrt, u kojem će uzgajati cvijeće ili pak ukusno povrće. Pješčanik s UV filterom sastoji se od 4 čvrste i izdržljive plastične stranice, sastoji se i od zaštitne podloge, koja će pješčanik odvojiti od tla. Pješčanik s dimenzijama 76*76*17 cm primjeren je za 75 kg pijeska, djeca će se u njemu igrati sa svojim omiljenim igračkama, graditi dvorce i naučiti izrađivati tunele. Za vrijeme igre vrtlara, pješčanik će koristiti kao povrtnjak, u koji mogu nasuti 60 litara zemlje

Kućica ima čvrste zidove, proizvedene od prvoklasne plastike, zato je stabilna i izvrsno prkosi čak i lošim vremenskim uvjetima. Njeni zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnu igru, njena površina je baršunasto nježna na dodir. Dimenzije ove prvoklasne kućice iznose 98*110*127 cm, ukupna visina iznosi 127 cm, a dužina 110 cm. Vrtnu kućicu možete koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima, sklopiva je, omogućava brzo sastavljanje i rastavljanje. 

Kućica djeluje realistično i zahvaljujući posebno oblikovanom reljefu, koji podsjeća na građevinski materijal pravih kuća. Na zidovima su ilustrirane teglice za cvijeće sa životinjama, iznad ulaza nalazi se ime Smoby, oko njega su sličice prekrasnih leptira. Djeca u kućicu ulaze kroz polovična vrata plave boje, a na zidovima se nalaze i originalni dizajnerski otvori, kroz koje djeca mogu promatrati okolinu. Žaluzine omogućavaju dotok sviježeg zraka i stvaraju polusjenu. Zahvaljujući imitaciji krovišta, sivi krov izgleda realistično. 

Kućica s pješčanikom kao stvorena je za igru više djece zajedno, koja će na razigran način razvijati svoju logiku i komunikacijske vještine. Djeca će, zahvaljujući vrtu, naučiti sijati sjeme i promatrati klijanje i rast, zalijevati ga te na razigran način stvarati pozitivan odnos prema prirodi. Provoditi će više svog slobodnog vremena na sviježem zraku te poboljšati svoj imunitet. Igrom vrtlara poboljšati će i finu motoriku, pridobiti osjećaj odgovornosti te se približiti svijetu odraslih. 

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi moderne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke Smoby najbolji su izbor za svako dijete. 

Karakteristike 

  • plastična kućica najviše kvalitete 
  • 2 prozora sa žaluzinama i pomičnim žaluzinama 
  • čvrsta i izdržljiva konstrukcija 
  • pješčanik i povrtnjak 2u1 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • zaobljeni rubovi, baršunasto meka plastika 
  • primjereno za dječake i djevojčice od 2. godine starosti 
  • dovoljno prostora za igru više djece 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije174*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja99*24*115 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelená,tyrkysová
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.