Kućica Paw Patrol Playhouse Smoby s 2 prozora žaluzinama 1 polovična vrata UV filter od 2 god

Opis proizvoda

Kućica Paw Patrol Playhouse, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 2. godine starosti koja vole animiranu televizijsku seriju Psići u ophodnji. Na prednjem djelu kućice su elektroničko zvono i polovična vrata sa slikom junaka Chasea, Marshalla i Skya. Na zidu su u malim prozorčićima prikazani i Rubble i Everest. Bajkovita kućica će zato djeci priuštiti veliko veselje za vrijeme igre s njihovim omiljenim psićima. Prostrana kućica opremljena je s 2 prozora sa žaluzinama, tako da će djeca u kućici moći uživati u ugodnom vjetriću i polusjeni, čak i za vrijeme vrućih ljetnih dana. 

Kućica ima izdržljive zidove, može se pohvaliti visokom stabilnošću te prkosi i lošim vremenskim uvjetima. Njeni zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnu igru, njena površina je baršunasto nježna na dodir. Njena površina zaštićena je posebnim anti UV filterom, zato boje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe. Dimenzije ove prvoklasne kućice iznose 98*110*127 cm, ukupna visina iznosi 127 cm, dužina pak 110 cm. S vrtnom kućicom djeca se mogu igrati u unutrašnjim i vanjskim prostorima, sklopiva je, omogućava brzo sastavljanje i rastavljanje. 

Kućica djeluje realistično i zahvaljujući posebno oblikovanom reljefu koji podsjeća na građevinski materijal pravih kuća. Na zidovima su ilustrirane teglice za cvijeće sa životinjama, iznad ulaza je ime Smoby, oko njega su sličice dva prekrasna leptira. Djeca u kućicu ulaze kroz polovična vrata, na zidovima se nalaze originalni dizajnerski otvori, kroz koje djeca mogu promatrati okolinu. Zahvaljujući imitaciji krovišta, krov izgleda realistično. 

Kućica Paw Patrol se zbog svog originalnog francuskog dizajna i prvoklasne kvalitete uvrštava među najmodernije kućice. Prostrana kućica je kao stvorena za igru više djece zajedno, braće i sestara te prijatelja. Igra u kućici kod djece razvija komunikacijske vještine i fond riječi, u njoj se mogu igrati raznih zanimanja i bajkovitih likova. Djecu je važno usmjeravati prema odgovornom ponašanju, kućica će im u tome izvrsno priskočiti u pomoć. Prekrasan dizajn i motiv boja kućice Paw Patrol kod djece potiče razvoj mašte i izražavanja, djeca se osjećaju kao u animiranom filmu. 

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima izrađuje prvoklasne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta j i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete. 

Karakteristike

  • plastična kućica najviše kvalitete u motivu Psići u ophodnji 
  • 3 prozora s 2 žaluzine 
  • krov s imitacijom krovišta 
  • nadahnuta vrhunskim francuskim dizajnerima 
  • čvrsta je i stabilna 
  • zahvaljujući većoj težini prkosi vremenskim uvjetima 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • zaobljeni rubovi, baršunasto meka plastika 
  • primjerena za dječake i djevojčice od 2. godine starosti 
  • dovoljno prostrana za igru više djece 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije98*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja99*20*115 cm
Ukupna dužina98 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina12,1 kg
Bojažuta
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.