Kućica Neo Jura Lodge Smoby proširiva 2 vrata 2 prozora s roletama i hranilica za ptice od 2 godine

Opis proizvoda

Tražite kvalitetnu i originalnu dječju kućicu? Francuski proizvođač Smoby na tržište donosi modernu kućicu Neo Jura Lodge s proširenjem, primjerenu za dječake i djevojčice već od 2. godine starosti. Revolucionarni novitet iz radionice vodećih francuskih dizajnera vašoj djeci osigurati će mnoštvo zabavnih trenutaka u unutarnjim i vanjskim prostorima. Kućica za igru djeci nudi dvoja polovična vrata, dva prozora s žaluzinama koje se otvaraju i originalnu hranilicu za ptice. Kućica djeluje izuzetno realistično, njena površina tvori reljef kamena i drva, zajedno sa slikama životinja i cvijeća. Prostrani interijer nudi djeci dovoljno prostora za različite igre i zabavu.

Prilagodite kućicu potrebama svog djeteta

Jedinstven i inovativan koncept kućice Neo Jura Lodge dolazi s mnogim proširenjima u obliku različitih dodataka. Djeca jednostavno vole tehnička poboljšanja i sami mogu odlučiti što kućici treba. Pored kućice možete zasebno postaviti ljetnu kuhinjupiknik stolić i također prednji vrt s teglicama za cvijeće, tako da će mali kuhari i vrtlari doći na svoje. Poseban dodatak može biti i dimnjakzvono ili pak žlijeb sa spremnikom za pohranu kišnice, zajedno s kanticom za zalijevanje. Djecu koja vole malo privatnosti zasigurno će razveseliti vrata s ključem, zajedno s prorezom za pisma.

Prvoklasna kvaliteta francuskog dizajna

Kućica za djecu izrađena je od izdržljive plastike, koja će trajati godinama, njena površina je ugodnabaršunasta na dodirDječja kućica osmišljena je u kombinaciji bijelezelenecrvenesive boje, a divan izgled očuvati će zahvaljujući anti UV filteru, koji će pouzdano zaštititi boje od sunčevih zraka, zbog čega će kućica i nakon više godina uporabe izgledati kao nova. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose snažnom vjetru i lošim vremenskim uvjetima.

Za pravilan razvoj djece

Dimenzije ove kućice su 116*124*132 cm, ukupna visina iznosi 132 cm. Dječja kućica Smoby vrlo jednostavno se postavlja i rastavlja. Nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostora te se ne morate brinuti da će vam smetati. Doživljaj igre s dječjom kućicom izuzetno je posebno zbog dosljednog ergonomskog rješenja, djeca će u kućici imati puno prostora za igru. Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca će u igri oponašati odrasle.

Smoby je ugledni francuski proizvođač plastičnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Karakteristike

  • vrtna kućica s žaluzinama i vratima koja se otvaraju
  • mogućnost proširenja drugim elementima
  • realističan izgled
  • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
  • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
  • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja
  • ukupna visina 132 cm
  • dovoljno prostorna za igru više djece 
  • baršunasto nježna plastika zaobljenih rubova
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja99*30*122 cm
Ukupna dužina124 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina17,3 kg
BilješkaPossibility to add accessories
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.