Kućica Prijatelja prostrana Neo Friends House Smoby proširena s vrtom 2 vrata 6 prozora i piknik stolić 172 cm visine s UV filterom

Opis proizvoda

Najnovija kućica Prijatelja Neo Friends House, francuskog proizvođača Smoby može se pohvaliti novim dizajnom i velikom količinom izvrsnih dodataka, koji će razveseliti djecu od 3. godine starosti. Zahvaljujući svojoj veličini, dječacima i djevojčicama nudi izuzetno velik prostor za igru. Opremljena je dvostrukim krovom s dimnjakom, 2 polovična vrata s otvorom za poštu i 6 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju. U unutrašnjosti kućice će, zahvaljujući njima, za vrijeme vrućih ljetnih dana biti dovoljno svježeg zraka. Maštovita konstrukcija kuće nudi djeci još mnogo toga.

Djeca će se moći zabavljati uz piknik stolić, koji se može koristiti s unutarnje i vanjske strane. Za male posjetitelje pripremljeno je i elektroničko zvono, koje radi na 2 baterije tipa AAA (nisu dio seta). Male vrtlare čeka praktičan vrt ispred kućice, gdje će moći uzgajati vlastito cvijeće. Dostupna im je i još jedna gredica za cvijeće, koja krasi pročelje. Kućica djeluje izuzetno autentično, njena površina u obliku reljefa predstavlja drvo i kamen, čime će zadiviti svu djecu. Razveselit će ih i motivi mačaka, psića i ptičica. Na stražnjem djelu, ispod polovičnih vrata, nalazi se i imitacija kućice za ptice, ispod koje se mogu provlačiti.

Kućicu možete proširiti slijedećim dodacima:

  • ljetna kuhinja s pomagalima
  • visoka vrata s otvorom za pisma, koja se zaključavaju ključem
  • žljeb sa sakupljačem kišnice
  • plastična podloga (3 seta)
  • solarna svjetiljka
  • suncobran, kojeg možete postaviti na piknik stolić

Kućica za djecu izrađena je od čvrste umjetne mase, koja će izdržati godinama, a njena površina je ugodna i baršunasta na dodir. Izrađena je u kombinaciji bijele, zelene, sive i crvene boje, a za divan izgled pobrinuti će se anti UV filter, koji će pouzdano štititi boje od sunčevih zraka, te će kućica nakon više godina izgledati kao nova. Kućica ima čvrste dvostruke plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru i lošem vremenu. Posebnost kućice su žaluzine, koje se rotiraju za 360°, a djeci će svojom rotacijom omogućiti da sami prilagode količinu svjetla koja dopire unutra. Ispod krova nalaze se 3 potkrovna prozora, zahvaljujući kojima kućica djeluje još više autentično.

Dimenzije kućice su 217*171*172 cm, a ukupna visina je 172 cm. S velikim plastičnim elementima i vijcima, kućica se sastavlja izuzetno brzo i jednostavno, bez ikakvih poteškoća. Nakon sastavljanja, neće zauzeti puno prostora te se ne trebate bojati da će vam smetati. Doživljaj igre s dječjom kućicom vrlo je poseban zbog prostrane unutrašnjosti, u kojoj djeca imaju puno prostora za igru. Djeca se igrom s kućicom socijaliziraju, razvijaju komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, a kroz igru oponašaju odrasle. Uz nju djeca dobivaju osjećaj odgovornosti i brinu o tome da je uredno pospremljena. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajne. Materijal Smoby igračaka je čvrst, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje Smoby igračaka potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igrače ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalan dizajn.

Karakteristike

  • velika kućica za igru s vrtom
  • mogućnost proširenja s drugim dodacima
  • autentičan izgled
  • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
  • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
  • čvrsta i maksimalno stabilna konstrukcija
  • čvrsti dvostruki zidovi
  • anti UV filter štiti boje od izbljeđivanja
  • ukupna visina 172 cm
  • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije217*171*172 cm
Ukupna visina172 cm
Dimenzije pakiranja150*40*88 cm
Ukupna dužina217 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina34,5 kg / 38,5 kg
BilješkaBattery: 2 x AAA/LR03 (not included)
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.