Kućica Nature Smoby crveno-zelena 3 prozora s 2 žaluzine i 2 pomične rolete s UV filtrom od 2 godine

Opis proizvoda

Kućica Nature bezvremenska je kućica za igru priznatog francuskog proizvođača Smoby. Kućica je izrađena za svu djecu od 2. godine starosti, koja će se u njoj izvrsno zabavljati. Na prostranoj kućici nalaze se 3 prozora s 2 žaluzine2 pomične žaluzine koje mogu pomicati po želji. Prekrasna kombinacija crvenezelenesivebijele boje kućici daje izuzetno ugodan izgled, njene boje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru. Kućica djeluje realistično i obogatiti će svaki vrt. 

Dječja kućica ima kvalitetne dvostruke zidove i izrađena je od prvoklasnog plastičnog materijala, uz pomoć najnovije tehnologije Blow Molding, koja joj daje čvrstoću i izdržljivost. Kućica je stabilna i izvrsno prkosi nepovoljnim vremenskim uvjetima. Zaobljeni rubovi kućice jamče djeci sigurnost za vrijeme igre, njena plastična površina nježna je i baršunasta na dodir. Dimenzije kućice su 98*110*127 cm, njena ukupna visina je 127 cm, dužina je 110 cm. Vrtnu kućicu možete koristiti i u unutarnjim prostorima, sklopiva je i omogućava brzo sastavljanje i rastavljanje.

Kućica je realističnog izgleda zahvaljujući i posebno oblikovanom reljefu, koji podsjeća na građevinski materijal koji se koristi na pravim kućama. Na zelenim zidovima ilustrirane su teglice za cvijeće sa životinjama, iznad ulaza je ime Smoby, pored njega su pak dva ljupka leptirića. Djeca u kućicu mogu uči kroz polovična vrata sive boje, na zidu se nalaze dva prozora, kroz koje mogu opažati okolinu. Kroz prozor će uči svijež zrak i svjetlost, žaluzine će pak u kućici stvoriti polusjenu. Pomične žaluzine omogućavaju djeci da za vrijeme ljetnih vrućina u kućici stvore ugodan hlad. Krov je elegantne crvene boje u imitaciji krovišta. 

Kućica Nature Smoby svrstana je među najmodernije kućice, zahvaljujući svom originalnom francuskom dizajnu i prvoklasnoj kvaliteti. Prostrana kućica kao stvorena je za igru više djece zajedno, braće, sestara i prijatelja. Igra u kućici razvija komunikacijske vještine djece, šire svoj fond riječi, a također se mogu igrati raznih zanimanja te će na taj način oponašati odrasle. Važno je djecu usmjeravati prema odgovornom ponašanju, pri čemu će vam kućica izvrsno pomoći. Prekrasne boje kućice kod djece potiču razvoj mašte izražavanja, osjećati će se kao u bajci. 

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Karakteristike

  • plastična kućica najviše kvalitete
  • 2 pomične žaluzine
  • izdržljivi dvostruki zidovi
  • krov u imitaciji krovišta
  • prema nadahnuću vrhunskih francuskih dizajnera
  • čvrsta i stabilna
  • prkosi snažnom vjetru
  • kvalitetan francuski proizvod
  • zaobljeni rubovi, baršunasto nježna plastika
  • primjerna za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
  • dovoljno prostorna za igru više djece
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije98*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja99*20*115 cm
Ukupna dužina110 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina12,50 kg / 14,75 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.