Opis proizvoda

Najnovija kućica My Neo House DeLuxe s velikim vrtom izvrstan je izbor za svu malu djecu od 2. godine starosti, koja se vole igrati na sviježem zraku. Ugodno će ih iznenaditi puna vrata koja se zatvaraju s otvorom za pisma, 2 prozora i 2 žaluzine koje se otvaraju i 2 originalna okrugla prozora, koja će osigurati ugodan svijež zrak i za vrijeme vrućih ljetnih dana. Površina kućice podsjeća na reljef od kamena i drva, krasi ju i ljupka sličica ptičica. Djeca će ju koristiti cijelu godinu - u unutarnjim i vanjskim prostorima.

Kućica za igru raspolaže ljetnom kuhinjom sa 17 dodataka, dodatnim (dvostrukim) vrtom s teglicama za cvijeće, koji djeca mogu postaviti prema vlastitim željama i potrebama, uz žljeb sa sakupljačem kišnice (mogućnost postavljanja na razne strane kućice) i kanticom za zalijevanje. Mali vrtlari moći će zalijevati i brinuti za svoje cvijeće, te će steći pravilan odnos prema prirodi. U slučaju da djeca nemaju dovoljno kišnice za zalijevanje, možete im natočiti vodu na krov, od tamo će isteći u sakupljač. Prilikom narudžbe imate u košarici mogućnost kupiti dodatne dijelove uz kućicu, među kojima su i kvalitetna plastična podloga u 2 verzije - podloga za ispod kućice (set 12 dijelova) ili podloga za ispod kućice i vanjski dodaci (set 18 dijelova).

Prva ulazna vrata mogu se zaključati ključem, imaju otvor za poštu okrugle dizajnerske otvore, kroz koje će u kućicu doprijeti dovoljno svjetla, za vrijeme sunčanih dana stvoriti će izvrstan efekt sunčevih zraka. Na zidu pored ulaznih vrata nalazi se elektroničko zvono, uz pomoć kojeg će gosti najaviti svoj dolazak. Piknik stolić s klupama djeci će poslužiti za stolne igre i crtanje, za njim mogu i jesti ili piti. U setu se nalaze i 2 stolice KidChairstolić KidTable, koji je primjeren za 4 djece te 2 višenamjenska stolića KidStool, koje možete koristiti kao tabure za sjedenje. Dječji namještaj izuzetno je čvrst i stabilan, anti UV filter čuva boje od blijeđenja. Koristiti ćete ga kroz cijelu godinu - na vrtu, u dvorištu ili u unutarnjim i vanjskim prostorima kao klasičan moderni namještaj.

Za izradu korištena je samo izdržljiva umjetna masa, koja će trajati godinama, njena površina je ugodnabaršunasta na dodirDječja kućica izrađena je u kombinaciji bijele, zelene, crvene sive boje, a divan izgled očuvati će zahvaljujući anti UV filteru, koji će pouzdano očuvati boje od sunčevih zraka, zbog čega će kućica dugi niz godina izgledati kao nova. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru te lošem vremenu.

Dimenzije proizvoda su 120*115*135 cm, ukupna visina kućice je 135 cm. Domišljata konstrukcija omogućava jednostavno sastavljanje i rastavljanje kućice. Kada ju sastavite, neće zauzeti puno prostore, stoga se ne trebate bojati da će vam smetati. Prostrana unutrašnjost dodatno će poboljšati doživljaj igre, jer će djeca imati puno prostora za igru. Igra u kućici za igru razvija komunikacijske sposobnosti kod djece, a djeca će uz igru oponašati odrasle. S njom će se igrati raznih zanimanja - poštara, vrtlara i kuhara, te će dobiti osjećaj za odgovornost. Također će se pobrinuti da kućica uvijek bude uredno pospremljena.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije  i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Karakteristike

 • moderna kućica za igru, za unutarnje i vanjske prostore 
 • elektroničko zvono
 • puna ulazna vrata s ključem (u paketu su i polovična vrata)
 • prošireni vrt s teglicama za cvijeće 
 • piknik stolić s klupama 
 • ljetna kuhinja sa 17 dodataka
 • žljeb sa sakupljačem kišnice i kanticom za zalijevanje 
 • dječji namještaj - stol, stolići i stolice
 • realističan izgled
 • mogućnost proširenja s drugim dodacima
 • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
 • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter očuvati će žive boje i nakon više godina uporabe
 • ukupna visina 135 cm
 • dovoljno prostorna za igru više djece
 • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
 • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije120*115*135 cm
Ukupna visina135 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
Ukupna dužina115 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.