Kućica My Neo House Smoby 1 vrata 2 prozora s žaluzinama i 2 okrugla prozora sklopiva od 2 godine

Opis proizvoda

Iznenadite svoju djecu najnovijom dječjom kućicom My Neo House iz radionice vrhunskih francuskih dizajnera Smoby. Vrhunska kućica koju možete proširiti dodacima već će na prvi pogled oduševiti svu djecu od 2. godine starosti, koji će uz nju doživjeti mnogo zabavnih trenutaka. Mogu se zabavljati s polovičnim vratima s prorezom za pisma, 2 prozora i 2 žaluzine koje se otvaraju i 2 originalna okrugla prozora, uz pomoć kojih će i za vrijeme vrućih ljetnih dana u unutrašnjost kućice doprijeti ugodan vjetrić. Njena površina podsjeća na reljef od kamena i drva, krasi ju i ljupka sličica ptičica. Djeca će ju koristiti u vanjskim prostorima, a također i u unutarnjim.

Kućicu My Neo House možete proširiti dodatnom opremom za kućice, raznim dodacima i pomagalima. Djeca apsolutno obožavaju tehnička poboljšanja i sami mogu odlučiti što njihovoj kućici treba. Uz kućicu možete postaviti ljetnu kuhinjupiknik stolić, a također i prednji vrt s teglicama za cvijeće, tako da će i mali kuhari i vrtlari doći na svoje. Posebni dodaci mogu biti i dimnjakzvono na vratima ili pak žlijeb sa spremnikom za pohranu kišnice, zajedno s kanticom za zalijevanje cvijeća. Djecu, koja vole imati privatnosti, razveseliti će vrata s ključem, zajedno s prorezom za pisma.

Kućica za djecu izrađena je od izdržljive plastike, koja će trajati godinama, njena površina je ugodnabaršunasta na dodirDječja kućica izrađena je u kombinaciji bijele, zelene, crvene sive boje, a divan izgled očuvati će zahvaljujući anti UV filteru, koji će pouzdano očuvati boje od sunčevih zraka, zbog čega će kućica dugi niz godina izgledati kao nova. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru te lošem vremenu.  

Dimenzije proizvoda su 120*115*135 cm, ukupna visina kućice je 135 cm. Domišljata konstrukcija omogućava jednostavno sastavljanje i rastavljanje kućice. Kada ju sastavite, neće zauzeti puno prostore, stoga se ne trebate bojati da će vam smetati. Prostrana unutrašnjost dodatno će poboljšati doživljaj igre, jer će djeca imati puno prostora za igru. Igra u kućici za igru razvija komunikacijske sposobnosti kod djece, a djeca će uz igru oponašati odrasle. S njom će se igrati raznih zanimanja - poštara, vrtlara i kuhara, te će dobiti osjećaj za odgovornost. Također će se pobrinuti da kućica uvijek bude uredno pospremljena.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije  i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Karakteristike

  • vrtna kućica za igru s žaluzinama i vratima koja se otvaraju
  • mogućnost proširenja drugim dodacima
  • realističan izgled
  • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
  • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
  • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija
  • anti UV filter očuvati će žive boje i nakon više godina uporabe
  • ukupna visina 135 cm
  • dovoljno prostorna za igru više djece
  • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije120*115*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
Ukupna dužina115 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 25,7 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.