Kućica za lutku Cocoon Nursery Natur D'Amour Baby Nurse Smoby dnevni i noćni prostor s elektroničkim funkcijama 20 dodataka

Opis proizvoda

Kućica za lutku Cocoon Nursery Natur iz kolekcije Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti koje vole brinuti o svojim lutkama. Višenamjenska kućica s elektroničkim modulom sastoji se od dnevnog i noćnog dijela te blagovaonice. Zahvaljujući tome, djeca lutki mogu pružiti potpunu njegu - u noćnom dijelu ju uspavljuju i stavljaju u krevetić, u dnevnom će joj pružiti svakodnevnu njegu, kupati ju, presvlačiti, prati joj zube i mjeriti temperaturu te ju hraniti na sjedalici. Centar za njegu lutke osmišljen je u prekrasnim pastelnim bojama i primjeren za djecu najveće veličine od 42 cm.

Dio kućice je i set od 20 dodataka, zahvaljujući kojim će igra mamica biti još realističnija. Igrati će se s replikom kamere, elektroničkim telefonom s melodijama, pelenom, bočicom za hranjenje, tanjurom, bočicom s dozatorom, bočicom s mlijekom, četkicom za zube, mehaničkim toplomjerom, čašicom dječje hrane, žličicom i drugim izvrsnim dodacima. Najviše će ih veseliti slatka lutka, koja je sastavni dio seta. Kućica za lutku ima puno prostora za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti svoje dodatke te tako naučiti održavati red i čistoću. Uz igru mamica i tatica djeca poboljšavaju finu motoriku, razvijaju komunikacijske vještine, pridobivaju osjećaj odgovornosti i približavaju se svijetu odraslih.

Dimenzije kućice iznose 59*43*48 cm. Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka, koje odlikuje poseban izgled i doprinose djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije59*43*48 cm
Dimenzije pakiranja40*19*52 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.