Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka (kuhinja, kupaonica, spavaća soba)

Opis proizvoda

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru pastelno ružičaste, bijele i sive boje sastoji se od 3 dijelova za igru, primjerenih za lutku najveće veličine od 42 cm. Glavni, srednji dio kućice, čini kupaonica s kadom i tušem te stolićem za previjanje s modnim uzorkom. Stražnju stranu čini okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu staviti svoju fotografiju s lutkom.

Lijevo krilo kućice sastavljeno je od kuhinjskog dijela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donjem dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice moći brzo podgrijati hranu za lutku. Na desnom krilu nalazi se spavaća soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i pticama, za slatke snove lutke. Noćno svijetlo za glavu lutke svijetli po noći s nesmetanom fluorescentnom svjetlošću. Krevetić nakon uporabe možete i ukloniti te ga postaviti na djetetov krevet, kako bi mogli zajedno spavati.

Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žlicom za hranjenje, bočica za mlijekom, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Djecu će razveseliti i dovoljno prostora za pohranu dodataka. Prednost centra za lutke njegova je prostorna nezahtjevnost. Pojedini dijelovi kućice mogu se zajedno složiti, čime ćete uštedjeti prostor, zahvaljujući kotačima moći ćete ju premjestiti gdje god želite, istovremeno ne zauzima puno prostora.

Njega lutke dio je igre s lutkom, za vrijeme čega djeca oponašaju svoje roditelje. Igra s njima pomaže pri razvoju dječje mašte, kognitivnih i motoričkih sposobnosti i samostalnosti. Djeca vole glumiti da je njihova lutka prava. Hrane ju, kupaju, presvlače i uspavljuju. Igra s dječjom lutkom važna je i za razvoj komunikacijskih i jezičnih vještina djece. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. Lutka nije dio paketa.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri svestranom razvoju djeteta. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije149*71*71 cm
Dimenzije pakiranja80*23,4*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.