Kućica od cedrovine na stupovima Loft 500 Grey Exit Toys s nepropusnim krovom i pješčanikom te toboganom od 1,75 m siva

Opis proizvoda

Kućica od cedrovine Loft 500 Grey, nizozemske marke Exit Toys, zabavljati će dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Bezvremenska kućica na stupovima sive boje obogatiti će svaki vrt i dvorište, njen realističan skandinavski dizajn oduševiti će djecu i odrasle. Montaža kućice jednostavna je, postavlja se s prethodno pripremljenim elementima. Kućica je opremljena punim vratima s prozorom, 2 prozora s žaluzinama koje se otvaraju, klasičnim prozorom i ogradicom. Do kućice vode praktične ljestve sa 6 prečki, djeca se mogu zabavljati i s zelenim toboganom dužine 1,75 m. Ispod kućice je pješčanik, u kojem će se dječaci i djevojčice satima zabavljati u ugodnoj sjeni.

Zahvaljujući nepropusnom krovu djeca se u kućici mogu igrati i za vrijeme kiše. Drvene kućice Exit Toys proizvedene su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima gospodarenja šumama. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i lošim vremenskim uvjetima te zato savršeno prkosi i truljenju. Kućicu prije uporabe ne treba obraditi, dovoljno ju je samo sastaviti, djeca se mogu s braćom i sestrama te prijateljima odmah igrati u njoj. Težina kućice iznosi 154 kg, nosivost je čak 100 kg. Njene dimenzije su 329*253*190 cm, terasa je na visini od 94 cm.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za vanjske prostore. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drvene kućice od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim dizajnom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno se razvijaju i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi. Zahvaljujući kvalitetnom prirodnom materijali u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina, možete ju bilo kada proširiti i drugim izvrsnim vrtnim dodacima iz naše ponude.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije329*253*190 cm
Težina154 kg
Nosivost100 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.