Kućica od cedrovine Loft 150 Grey Exit Toys velika s nepropusnim krovom siva

Opis proizvoda

Kućica od cedrovine Loft 150 Grey, nizozemske marke Exit Toys, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3. godine starosti! Velika prostrana kućica sive boje obogatiti će svaki vrt i dvorište te osigurati ugodnu atmosferu. Raspolaže većim dimenzijama 188*159*149 cm, zahvaljujući i proširenju, koje se na kućicu može postaviti na lijevu ili desnu stranu. Montaža je jednostavna i brza, zahvaljujući prethodno pripremljenim elementima. Skandinavski izgled kućice naglašavaju precizno dorađeni detalji, 3 klasična prozora, 2 prozora sa žaluzinama koje se otvaraju i puna vrata s prozorčićem koji će se istovremeno pobrinuti da u kućici ima dovoljno svjetlosti. 

Zahvaljujući nepropusnom krovu djeca se u kućici mogu igrati i za vrijeme kiše. Drvene kućice Exit Toys proizvedene su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima gospodarenja šumama. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i lošim vremenskim uvjetima te zato savršeno prkosi i truljenju. Kućicu prije uporabe ne treba obraditi, dovoljno ju je samo sastaviti, djeca se mogu s braćom i sestrama te prijateljima odmah igrati u njoj. Težina kućice iznosi 90 kg.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za vanjske prostore. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drvene kućice od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim dizajnom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno se razvijaju i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi. Zahvaljujući kvalitetnom prirodnom materijali u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina, možete ju bilo kada proširiti i drugim izvrsnim vrtnim dodacima iz naše ponude.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije188*159*149 cm
Težina90 kg
Nosivost100 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.