Kućica od cedrovine Loft 100 Blue Exit Toys s nepropusnim krovom plava

Opis proizvoda

Kućica od cedrovine Loft 100 Blue, nizozemske marke Exit Toys, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti te ih zabavljati po cijele dane! Drvena kućica plave boje obogatiti će svaki vrt i dvorište te se  pobrinuti za ugodnu atmosferu. Zahvaljujući praktičnim dimenzijama 149*159*135 cm ne zauzima puno prostora te se jednostavno sastavlja uz pomoć prethodno pripremljenih elemenata. Skandinavski izgled kućice naglašavaju precizno dorađeni detalji, 1 klasičan prozor, 2 prozora sa žaluzinama koje se otvaraju i puna vrata s prozorčićem koji će se istovremeno pobrinuti da u kućici ima dovoljno svjetlosti. Zajedno s njom djeca će uz svakodnevnu igru razvijati svoju maštu i izražavanje.

Zahvaljujući nepropusnom krovu djeca se u kućici mogu igrati i za vrijeme kiše. Drvene kućice Exit Toys proizvedene su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima gospodarenja šumama. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i lošim vremenskim uvjetima te zato savršeno prkosi i truljenju. Kućicu prije uporabe ne treba obraditi, dovoljno ju je samo sastaviti, djeca se mogu s braćom i sestrama te prijateljima odmah igrati u njoj. Težina kućice iznosi 65 kg.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za vanjske prostore. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drvene kućice od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim dizajnom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno se razvijaju i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi. Zahvaljujući kvalitetnom prirodnom materijali u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina, možete ju bilo kada proširiti i drugim izvrsnim vrtnim dodacima iz naše ponude.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije149*159*135 cm
Težina65 kg
Nosivost100 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.