Kućica s kuhinjom Pretty Blue Smoby plavo-zelena, 3 prozora s 2 žaluzine i 2 pomične rolete s UV filtrom i 17 dodataka od 2 godine

Opis proizvoda

Kućica s kuhinjom Pretty Blue priznatog francuskog proizvođača Smoby originalna je vrtna kućica, koja će razveseliti i zabavljati dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Na prostranoj kućici nalaze se 3 prozora s 2 žaluzine2 pomične žaluzine, male kuhare već čeka i vanjska kuhinja sa 17 dodataka. U kućici će imati dovoljno sunčeve svjetlosti i sviježeg zraka. Prekrasna kombinacija plavezelenesivebijele kućici daje svijetli dojam, njene boje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru. Kućica djeluje realistično i obogatiti će svaki vrt.

Kućica je realističnog izgleda zahvaljujući i posebno oblikovanom reljefu, koji podsjeća na građevinski materijal koji se koristi na pravim kućama. Na zelenim zidovima ilustrirane su teglice za cvijeće sa životinjama, iznad ulaza je ime Smoby, pored njega su pak dva ljupka leptirića. Djeca u kućicu mogu uči kroz polovična vrata plave boje, na zidu se nalaze dva prozora, kroz koje mogu opažati okolinu. Kroz prozor će uči svijež zrak i svjetlost, žaluzine će pak u kućici stvoriti polusjenu. Pomične žaluzine omogućavaju djeci da za vrijeme ljetnih vrućina u kućici stvore ugodan hlad. Krov je elegantne sive boje u imitaciji krovišta.

Kuhinja nudi sudoper sa slavinom za pranje posuđa, s kojim će se djeca naučiti nakon jela oprati suđe i pospremiti ga na mjesto. Djeca će si moći skuhati ukusne hrenovke u loncu, na štednjaku s rotirajućim gumbima, s kojima će regulirati temperaturu. Na štednjaku neće samo kuhati, nego i peći. Na strani kuhinje mali kuhari će naći praktične držače, gdje će moći objesiti kuhinjska pomagala. Dekorativna mrežica, koja čini stražnju stranu kuhinje, djeci donosi osjećaj sigurnosti za vrijeme kuhanja i istovremeno im stvara polusjenu za vrijeme vrućih ljetnih dana. Kuhinja sadrži 17-dijelni set dodataka: tanjure, pribor, nož, vilice, kuhaču, lonac s poklopcem, čaše i hrenovke.

Dječja kućica ima kvalitetne dvostruke zidove i izrađena je od prvoklasnog plastičnog materijala, uz pomoć najnovije tehnologije Blow Molding, koja joj daje čvrstoću i izdržljivost. Kućica je stabilna i izvrsno prkosi nepovoljnim vremenskim uvjetima. Zaobljeni rubovi kućice jamče djeci sigurnost za vrijeme igre, njena plastična površina nježna je i baršunasta na dodir. Dimenzije kućice su 145*110*127 cm, njena ukupna visina je 127 cm, dužina je 145 cm. Vrtnu kućicu možete koristiti i u unutarnjim prostorima, sklopiva je i omogućava brzo sastavljanje i rastavljanje.

Kućica Pretty Blue Smoby svojim originalnim francuskim izgledom i funkcionalnošću kod djece razvija maštu izražavanje. Zahvaljujući kuhinji, djeca će igrati igre zanimanja i približiti se svijetu odraslih te se naučiti odgovornosti. Prostrana kućica kao stvorena je za igru više djece zajedno, braće, sestara i prijatelja. Braća, sestre i prijatelji će uz igru s kućicom proširiti svoj fond riječi i poboljšati svoje komunikacijske vještine. Dječja kućica djeci omogućava da svoje slobodno vrijeme provedu na sviježem zraku.

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Karakteristike

  • plastična kućica najviše kvalitete
  • dio nje je kuhinja sa 17 dodataka
  • 3 prozora, 2 žaluzine i 2 pomične žaluzine
  • izdržljivi dvostruki zidovi
  • krov u imitaciji krovišta
  • prema nadahnuću vrhunskih francuskih dizajnera
  • čvrsta i stabilna
  • prkosi snažnom vjetru
  • kvalitetan francuski proizvod
  • zaobljeni rubovi, baršunasto nježna plastika
  • primjerna za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
  • dovoljno prostorna za igru više djece
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije145*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja100*24*115 cm
Ukupna dužina145 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina14.12 kg / 16,62 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.