Kućica Jolie New Grey Playhouse Smoby s 2 prozora sa žaluzinama i polovičnim vratima s prozorom UV filter od 2 god

Opis proizvoda

Kućica Jolie New Grey Playhouse, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan poklon za sve dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Na prednjem dijelu kućice nalaze se polovična vrata, bočni dio opremljen je s 2 prozora sa žaluzinama, na stražnjem dijelu kućice nalazi se još jedan prozor, tako da će djeca u kućici moći uživati u ugodnom vjetriću čak i za vrijeme vrućih ljetnih dana. Kućica u kombinaciji plave, zelene, sive i bijele boje djeluje moderno i bezvremenski i zato će ukrasiti svako dvorište ili vrt, njene boje, zahvaljujući anti UV filteru, neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe.

Kućica ima čvrste zidove i izrađena je od prvoklasne plastike uz pomoć najnovije tehnologije Blow Molding, koja kućici daje značajne karakteristike - čvrstoću i izdržljivost. Kućica je stabilna i savršeno prkosi lošim vremenskim uvjetima. Njeni zaobljeni rubovi jamče djeci sigurnu igru, njena površina nježna je i baršunasta na dodir. Dimenzije prvoklasne kućice iznose 98*110*127 cm, ukupna visina iznosi 127 cm, dužina je 110 cm. Vrtnu kućicu možete koristiti u unutarnjim i vanjskim prostorima, sklopiva je i omogućava brzo sastavljanje i rastavljanje.

Kućica djeluje realistično također zahvaljujući posebno oblikovanom reljefu, koji podsjeća na građevinski materijal pravih kuća. Na zidovima su ilustrirane teglice sa cvijećem i životinjama, iznad ulaza je ime Smoby, oko njega su sličice prekrasnih leptira. Djeca u kućicu ulaze kroz polovična vrata plave boje, na zidovima nalaze se i originalni dizajnerski otvori, kroz koje djeca mogu zapažati okolinu. Žaluzine omogućavaju dotok sviježeg zraka i stvaraju polusjenu. Zahvaljujući imitaciji krovišta, zeleni krov izgleda realistično.

Kućica Jolie, zahvaljujući svom originalnom francuskom dizajnu i prvoklasnoj kvaliteti, spada među najmodernije kućice. Prostrana kućica kao stvorena je za igru više djece zajedno, braće i sestara te prijatelja. Igra u kućici kod djece razvija komunikacijske vještine i fond riječi, u njoj se mogu igrati raznih zanimanja i oponašati odrasle. Djecu je važno usmjeravati odgovornosti, kućica će im pri tom izvrsno priskočiti upomoć. Prekrasne boje na kućici kod djece bude njihovu maštu izražavanje, osjećati će se kao u bajci.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Karakteristike

  • plastična kućica najviše kvalitete 
  • 3 prozora s 2 žaluzine 
  • krov s imitacijom krovišta 
  • nadahnuta vrhunskim francuskim dizajnom 
  • čvrsta je i stabilna 
  • zahvaljujući većoj težini prkosi lošim vremenskim uvjetima 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • zaobljeni rubovi, baršunasto meka plastika 
  • primjereno za dječake i djevojčice od 2. godine starosti 
  • dovoljno prostrana kućica za igru više djece
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije98*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
UV filtarDa
Težina12,1 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.