Kućica Friends House Smoby s kuhinjom i punim vratima

Opis proizvoda

Kućica Friends House, francuskog proizvođača Smoby moderna je vrtna kućica s kojom će se igrati više djece od 3. godine starosti. Originalna kućica može se pohvaliti stabilnom konstrukcijom i čvrstim dvostrukim zidovima, koji prkose i lošem vremenu. Šarena kućica svoje žive boje očuvati će godinama zahvaljujući anti UV filteru, koji sprječava blijeđenje boja. Realistična kućica za djecu stabilna je, čvrsta i sigurna, prekrasno će pristajati svakom vrt ili dvorištu. Osim s kućicom, dječaci i djevojčice mogu se zabavljati i s piknik stolićem s klupama i kuhinjom, s kojima će igrati razne igre zanimanja. 

Kućica Friends House izuzetno je prostrana i prozračna. Na njenom prednjem dijelu nalaze se puna vrata s ključem i otvorom za pisma te dizajnerskim otvorima, kroz koje će u kućicu uči sunčeva svjetlost, 2 velika prozora i 1 manji prozor, pod krovićem ne nedostaje niti elektroničko zvono. Ispred ulaza u kućicu nalazi se praktična vanjska kuhinja sa 17 dodataka, među kojima će djeca naći tanjure, pribor, nož, vilice, štednjak, lonac, čaše hrenovke koje mogu poslužiti svojim vršnjacima i prijateljima. Stražnji dio kuhinje opremljene je dekorativnom mrežicom, koja je s unutarnjim djelom spojena s otvorenim prozorom, kroz kojeg djeca mogu servirati pripremljeno jelo.

Vrtna kućica ima prekrasno oblikovan reljef značajnog izgleda opeke na zidovima. Sivi krov djeluje realistično, zidovi imaju klasičan reljef u imitaciji drva, na kojem se naziru dječji motivi - mačke, ptičica, cvijeća i psića . Originalan francuski dizajn oduševiti će svako dijete na prvi pogled. Uz igru s kućicom djeca će poboljšati društvene veze, a jednako tako komunikacijske i jezične vještine, oponašati će odrasle prilikom igara zanimanja i učiti se odgovornosti. Izrazite boje kućice potiču razvoj mašte izražavanja. Kućicu mogu koristiti unutarnjim i vanjskim prostorima

Na stražnjem djelu kućice nalaze se mrežasta vrata, 2 velika prozora i 1 manji prozor na gornjem djelu. Dimenzije vrtne kućice za djecu iznose 171*217*172 cm. Ukupna visina kućice iznosi 172 cm, a dužina 217 cm. Elektroničko zvono radi na 2 AAA/1,5V/LR03 baterije. Kućica za djecu jednostavno se sastavlja i rastavlja. Kućica Nature djeci će trajati godinama, jer je za njezinu izradu korišten samo prvoklasni plastični materijal, koji je nježan i baršunast na dodir, istovremeno se može pohvaliti svojom čvrstoćom i izdržljivošću. 

Smoby je priznati francuski proizvođač plastičnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice, baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. Vrtna kućica za djecu nadahnuta je najnovijim trendovima u arhitekturi.

Karakteristike

 • stabilna i čvrsta konstrukcija
 • za svako dvorište ili vrt 
 • reljef na zidovima imitira građevinski materijal 
 • piknik stolić s klupama 
 • vanjska kuhinja s pomagalima
 • elektroničko zvono na vratima
 • visina 172 cm
 • primjerena za igru više djece zajedno
 • prekrasne boje s anti UV filterom
 • dvostruki zidovi
 • zaobljeni rubovi
 • kvalitetan francuski proizvod
 • primjerno od 3. godine
 • za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije217*155*172 cm
Ukupna visina172 cm
Dimenzije pakiranja150*40*88 cm
Ukupna dužina217 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina34,50 kg / 38,5 kg
BilješkaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Bojabijela
Set proizvodaDa
gift SS2024ECO529 Vozík na ťahanie
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.