Kućica od cedrovine Crooky 150 Exit Toys s terasom i nepropusnim krovom sivo bež

Opis proizvoda

Kućica od cedrovine Crooky 150, nizozemske marke Exit Toys, satima će zabavljati djecu od 3. godine starosti! Ljupka kućica sivo bež boje na svakom vrtu ili dvorištu stvoriti će bajkovitu atmosferu. Zahvaljujući praktičnim dimenzijama 208*171*145 cm ne zauzima puno prostora i jednostavno se sastavlja s prethodno pripremljenim elementima. Fantastičan izgled kućice naglašavaju precizno dorađeni detalji, nakošena vrata s prozorom, 2 nakošena prozora i 1 nakošen prozor sa žaluzinama koje se otvaraju, na pročelju kućice čeka i crna ploča, na koju djeca mogu pisati i crtati kredom. Bajkovita kućica će, kroz svakodnevnu igru, dječacima i djevojčicama pomagati pri razvoju njihovog izražavanja i mašte. 

Zahvaljujući produženom nepropusnom krovu koji prekriva i terasu, djeca će se u kućici moći igrati i za vrijeme kiše. Drvene kućice Exit Toys proizvedene su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima gospodarenja šumama. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i lošim vremenskim uvjetima te zato savršeno prkosi i truljenju. Kućicu prije uporabe ne treba obraditi, dovoljno ju je samo sastaviti, djeca se mogu s braćom i sestrama te prijateljima odmah igrati u njoj. Težina kućice iznosi 108 kg, nosivost je čak 100 kg. 

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za vanjske prostore. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drvene kućice od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim dizajnom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno se razvijaju i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi. Zahvaljujući kvalitetnom prirodnom materijali u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina, možete ju bilo kada proširiti i drugim izvrsnim vrtnim dodacima iz naše ponude.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije208*171*145 cm
Težina108 kg
Nosivost100 kg
Bojabéžová,šedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.