Kućica Corolle Playhouse Smoby s 2 prozora i pomičnim žaluzinama te 1 polovična vrata UV filter od 2 god

Opis proizvoda

Kućica Corolle Playhouse, francuske marke Smoby, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 2. godine starosti. Na prednjem djelu kućice su ružičasta polovična vrata s nježnim cvjetnim uzorkom, koji se nalazi i na pomičnoj žaluzini. Kućica je izuzetno prostrana i opremljena s 2 prozora s žaluzinama, zahvaljujući čemu će djeca u kućici imati dovoljno sviježeg zraka, za to vrijeme žaluzinu mogu i zatvoriti te se igrati u ugodnom polusjeni. Njene površine zaštićene su posebnim anti UV filterom, zato boje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe.

Kućica ima izdržljive zidove, može se pohvaliti visokom stabilnošću i prkosi lošim vremenskim uvjetima. Njeni zaobljeni rubovi jamče djeci sigurnu igru, njena površina je baršunasto nježna na dodir. Dimenzije ove prvoklasne kućice iznose 98*110*127 cm, njena ukupna visina iznosi 127 cm, dužina 110 cm. Kućica djeluje realistično i zahvaljujući posebno oblikovanom reljefu, koji podsjeća na građevinski materijal pravih kuća.

Kućica Corolle jedna je od najljepših kućica, nježan ružičasti izgled stvara ugodnu i domaću atmosferu, koja će oduševiti i najmlađu djecu. Zahvaljujući njezinoj prostranosti djevojčice će se u njoj igrat i zajedno sa svojom braćom, sestrama i prijateljicama, poboljšati svoje društvene kontakte i pridobiti zdravo samopouzdanje. Igra u kućici kod djece razvija komunikacijske vještine i fond riječi, u njoj se mogu igrati različitih zanimanja, mogu donijeti svoje omiljene lutke i igrati se mamica. Prekrasan izgled i šarolik motiv kućice Corolle kod djece potiče razvoj mašte i izražavanja

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi prvoklasne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara bila sigurna od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Karakteristike

  • plastična kućica najviše kvalitete u motivu Corolle
  • 3 prozora 2 prozora sa žaluzinama i 2 pomične žaluzine 
  • nježan cvjetni izgled i ružičasta boja
  • krov s imitacijom krovišta 
  • nadahnuta vrhunskim francuskim dizajnom 
  • čvrsta i stabilna 
  • zahvaljujući većoj težini prkosi vremenskim uvjetima 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • zaobljeni rubovi, baršunasto nježna plastika 
  • primjereno za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije98*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
UV filtarDa
Težina13 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.