Kućica Cocoon Nursery Natur D'Amour Baby Nurse Smoby dnevni i noćni prostor s elektroničkim funkcijama 20 dodataka

Opis proizvoda

Kućica za lutku Cocoon Nursery Natur iz kolekcije Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti koje vole brinuti o svojim lutkama. Višenamjenska kućica s elektroničkim modulom sastoji se od dnevnog dijela i noćnog prostora. Zahvaljujući tome, djeca lutki mogu priuštiti potpunu njegu - u noćnom dijelu ju uspavljuju, a u dnevnom će joj priuštiti svakodnevnu njegu, kupaju ju, previjaju, peru joj zube i mjere temperaturu te ju hrane na stolici. Centar za njegu lutke dizajniran je u prekrasnim pastelnim bojama i primjeren za lutku najveće veličine od 42 cm (nije dio seta).

Dio kućice je i set od 20 dodataka, zahvaljujući kojem će igra roditelja biti još realističnija. Igrati će se s replikom kamere, elektroničkim telefonom s melodijama, pelenom, bočicom za hranjenje, tanjurom, bočicom s dozatorom, bočicom s mlijekom, četkom za zube, mehaničkim toplomjerom, čašicom dječje hrane, žlicom i drugim izvrsnim dodacima. S igrom mamica i tatica djeca će poboljšati svoju finu motoriku, razvijati komunikacijske vještine, pridobiti osjećaj odgovornosti i približavati se svijetu odraslih. 

Dimenzije kućice iznose 59*43*48 cm. Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije59*43*18 cm
Dimenzije pakiranja40*17*52 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.