Kućica s vrtnim restoranom Chef House DeLuxe Smoby s komplet rješenjem nadgradnje i ljuljačkom Mačak od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Prekrasna kućica za igru s vrtnim restoranom Chef House s kuhinjom i trgovinom nastala je zahvaljujući francuskim dizajnerima Smoby i primjerena je za svu djecu od 2. godine starosti, koja će s njom dobiti vlastiti prostor za kreativno izražavanje. S njom će se zabavljati godinama, za to vrijeme mogu se prepustiti igri zanimanja - okušati će se na poziciji voditelja restorana i trgovine te majstora kuhinje, za to vrijeme doživjeti će mnoštvo veselih trenutaka. Moderna kućica dizajnirana je s pažnjom posvećenom svestranom razvoju djece - duhovnom i fizičkom. S njom će se igrati sva djeca, moći će ju koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima, za vrijeme vrtnih zabava i praznika. 

Kućica sa sivim krovom djeluje ugodno i realistično, njena tirkizna i bijela površina podsjećaju na reljef od kamena i drva. Sastoji se i od punih vrata s prorezom za pisma i 3 dizajnerska otvora, koji će za vrijeme sunčanih dana stvoriti originalni efekt sunčevih zraka, 2 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju 2 okrugla prozora, kroz koje će i za vrijeme vrućih ljetnih dana pirkati ugodan vjetrić. Jedan veliki prozor opremljen je krovićem, ispod kojeg je radni pult, preko kojeg djeca mogu komunicirati sa svojim strankama, uzimati narudžbe te naplaćivati i servirati jela. Na prozor mogu objesiti ploču, po kojoj mogu pisati kredom. Mali trgovci mogu na nju zapisati cijene proizvoda  i informacije o radnom vremenu. S elektroničkim zvonom kod vrata najaviti će se svaki nestrpljivo iščekivani gost. 

U unutrašnjosti mali kuhari otkriti će kuhinjski pult s integriranom pećnicom za pečenje te hladnjak, sudoper, policu za tanjure s vješalicama za kuhinjska pomagala te policu za začine s držačima za narudžbe. Male kuhare oduševiti će ploča za kuhanje s plinskim grijačem i imitacijom plamena, zahvaljujući kojemu djeluje izuzetno autentično. Djeca će se dugo zabavljati i s 38 dodataka među kojima se nalazi kečap, senf, sok, tava s palačinkom, pile, hrenovke, hamburger, razne vrste kolača, soljenka, papar, boca za vodu, vilice za nabadanje, nož za rezanje hrane, zaimača, pribor s dva tanjura, 2 čaše, daska za rezanje i zeleni pladanj.

Tijekom obrade narudžbi djeca se mogu osloniti na blagajnu s kalkulatorom, zajedno s replikom mikrofona. Kupac koji želi platiti kreditnom karticom može koristiti terminal za plaćanje, u koji će umetnuti karticu za plaćanje, a s druge strane u nju može umetnuti karticu s narudžbom s ukupnim iznosom. Kućica s restoranom djecu će zabavljati godinama. Naučit će međusobno surađivati ​​i podijeliti se na kupce i vlasnike restorana, koji će se morati brinuti o svojim gostima i njihovim narudžbama, kuhanju i pečenju te plaćanju. Morati će se potruditi kako bi stranke bile zadovoljne naručenom hranom te na taj način upoznati zanimanje kuhara. Razvijati će svoje komunikacijske vještine i finu motoriku, uz pomoć igre oponašati će odrasle i steći osjećaj odgovornosti

Dio kućice su i vanjska kuhinja sa 17 dodataka, piknik stolić s 2 klupe, a male vrtlare zasigurno će veseliti i prednji vrt s 2 teglice za cvijeće, koje će postaviti prema vlastitim željama. Izvrstan dodatak je i žlijeb sa spremnikom za pohranu kišnice, koji mogu postaviti na onu stranu kućice koja im bolje odgovara, zajedno sa kanticom za zalijevanje cvijeća. Djeca će tako moći zalijevati svoje cvijeće s kišnicom ili običnom vodom, koju ćete politi po krovu te će isteći u žlijeb. 

Za razigranu djecu na raspolaganju je i ljuljačka u obliku slatke mačke, s ergonomski oblikovanim sjedalicama i ručkama. Originalna siva ljuljačka djeci će pomoći pri razvoju ravnoteže i jačanja leđnih mišića. Nakon dobre zabave izvrsno će im poslužiti i vanjski piknik stolić s dvije klupice, gdje mališani mogu odmoriti, razgovarati, jesti ili pak igrati razne stolne društvene igre. Za vrijeme naručivanja imate mogućnost u košarici dodati i kvalitetnu plastičnu podlogu u 2 verzije - podloga za ispod kućice (set 12 dijelova) ili podloga za ispod kućice i vanjski dodatak (set 18 dijelova). 

Kućica za djecu proizvedena je od izdržljive umjetne mase, koja će trajati godinama, njena površina je ugodna baršunasta na dodir. Kućica je izrađena u divnim jarkim bojama koje će očuvati i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru, koji će ih zaštititi od sunčevih zraka. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose jakom vjetru i lošem vremenu. Dimenzije ove kućice su 125*132*136 cm, ukupna visina je 135 cm. Dječja kućica Smoby vrlo jednostavno se sastavlja i rastavlja.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca bila sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju mašti, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Karakteristike

 • višenamjenska kućica s restoranom i trgovinom 
 • puna ulazna vrata s mogućnošću zaključavanja (u paketu su i polovična) 
 • elektroničko zvono 
 • vrt s teglicama za cvijeće
 • siva ljuljačka u obliku mačke 
 • vanjska kuhinja sa 17 dodataka 
 • žljeb sa spremnikom i kanticom za zalijevanje
 • mogućnost proširenja s drugim dodacima 
 • 38-djelni set dodataka
 • primjerna za unutarnje i vanjske prostore
 • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
 • ukupna visina 135 cm
 • dovoljno prostorna za igru više djece
 • baršunasto nježna plastika zaobljenih rubova
 • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije125*132*136 cm
Ukupna visina136 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
gift SS2024ECO529 Vozík na ťahanie
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.