Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge od francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska kućica je napravljena na ekološki način, pri proizvodnji je korišteno čak 53% recikliranog materijala, čime se znatno doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena s 2 polovna vrata, 2 prozora s otvarajućim prozorčićima, dimnjakom, elektronskim zvonom i hranilicom za ptice. 

Odvodnja s prikupljačem kišnice omogućuje vrtlari da zalijevaju cvijeće koje uzgajaju u velikom cvjetnom loncu. Djeca se mogu igrati i kuhati u vanjskoj kuhinji sa 17 dodataka, a svoje goste mogu smjestiti pod suncobran na piknik stol, koji je opremljen i pretincem sa 4 društvene igre. Tijekom vrućih ljetnih dana, vaša najmanja će se osvježiti zahvaljujući tuš glavici. Kućica je također opremljena i meteorološkim setom sa kišomjerom, zvončićem i vjetromjerom. Dječaci i djevojčice se mogu igrati sa kućicom i nakon sumraka zahvaljujući punjivoj solarnoj lampi.

Razširiva kućica će zabaviti djecu dugi niz godina, a uvijek možete kupiti originalne dodatke sa kojima će dječaci i djevojčice doživjeti lijepe trenutke i igrati se različitim zanimanjima. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, zahvaljujući čemu će zadržati svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robustna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. Zidovi kućice izgledaju vrlo realistično, a njena površina je napravljena od reljefa od kamena i drva.

Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a njena ukupna visina je 132 cm. Dječja kućica Smoby se montira i demontira vrlo jednostavnim načinom. Nakon što se kućica razloži, ne zauzima puno prostora, pa se ne morate brinuti da će vam smetati kod kuće. S kućicom se može zabaviti više djece odjednom, približavaju se svijetu odraslih, a kroz zajedničke igre razvijaju i logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također uči djecu odgovornom odnosu prema prirodi, uče se zaštititi okoliš.

Francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci kvalitetne igračke. Igračke Smoby imaju šarene boje i stoga potiču dječju maštu i kreativnost, pomažu im razvijati finu motoriku i samopouzdanje. Imaju i zaobljene rubove koji štite djecu od ozljeda. Plastika na igračkama Smoby je baršunasta na dodir, jamče francusku kvalitetu, sigurnost i originalnost.

Značajke

  • ekološka proizvodnja - kućica se sastoji od čak 53% recikliranog materijala
  • razširiva sa dodatnim dodacima
  • vrtne cijevi nisu uključene u pakiranje
  • realističan izgled
  • pogodno za unutarnju i vanjsku upotrebu
  • za dječake i djevojčice od 2 godine
  • otporna i maksimalno stabilna konstrukcija
  • UV filter štiti boje od blijedenja
  • ukupna visina 132 cm
  • prostrano za igru više djece
  • baršunasto mekana plastika sa zaobljenim rubovima
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.