Krpena lutka zečić Colombe Rabbit Doll Dove K'doux Kaloo plava 25 cm od nježnog materijala od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Zečić od tekstila Colombe Rabbit Dove, iz linije K'doux, francuske marke Kaloo savršen je poklon za najmlađu djecu, primjeren od njihovog rođenja nadalje. Plavi zečić velik je 25 cm i njegov okrugli trbuščić kao stvoren je za grljenje i maženje. Uši i nožice zečića prekrivene su nježnim klasičnim uzorkom, a djecu će očarati divna pamučna košuljica, ukrašena ušivenim gumbima i mašnicom. Bezvremenski zečić izrađen je od kvalitetnih materijala, nježna plišana površina primjerena je za osjetljivu dječju kožu.

Mazilica s dugim ušima donijet će svakom mališanu prekrasan san jer će je moći zagrliti dok spava. Zečić Kaloo poseban je po tome što poprima miris djeteta, što je važno posebice u prvim tjednima nakon rođenja, jer se zahvaljujući tome djeca osjećaju sigurno s igračkom. Igračku od tkanine najmlađa djeca mogu i kušati i grickati, čime djeca često istražuju predmete. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Dječje igračke možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi na taj način očuvali boju i kvalitetu igračke.

Francuska tvrtka Kaloo bavi se razvojem mekanih plišanih igračaka za najmlađu djecu, jednostavnog dizajna, više od 20 godina. Postupak izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispuniti stroge europske standarde jer se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja jedinstvenosti, ljepote i savršenstva. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece, koja se zahvaljujući tome uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25 cm
Dimenzije pakiranja12*9*28 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.