Krpena lutkaMini Fifi Doll Threadbear 12 cm od meke pamučne pletenine svijetle kose

Opis proizvoda

Krpena lutka Mini Fifi Doll iznenaditi će i razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Lutka Fifi izrađena je od mekog pamučnog prediva, a iza njenog dizajna stoje dizajneri marke ThreadBear design. Velika je 12 cm, tako da ju djeca mogu nositi sa sobom bilo gdje. Isto tako je izvrstan dodatak za kućice za lutke marke Tender Leaf Toys, njome djeca mogu proširiti svoju obitelj novim članom i smisliti nove prigode. 

Lutka Fifi djecu će očarati svojom lijepom svjetlom kosom i pastelno plavom haljinom. Savitljiva je i zato je izvrsna za razne igre, uz nju djeca mogu početi otkrivati svijet oko sebe. Voli plavi svijet i voli se igrati s malim mačićima. Tradicionalni britanski dizajn već od malih nogu pomaže djeci otkriti svoju vlastitu osobnost i zdravo samopouzdanje. Igračke za najmlađe bitne su za razvoj svakog djeteta, jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju spretnost i vještinu. S lutkom Fifi Djeca će doživjeti puno veselih trenutaka, razviti će svoju maštu i približiti se svijetu odraslih. 

Linija ThreadBear u sebi krije divne dječje igračke, pregače, ogrtače, torbice, knjižice od tekstila i pernice, koje su osmislili vrhunski dizajneri iz Velike Britanije i mogu se pohvaliti autentičnim britanskim dizajnom, koji će oduševiti djecu već na prvi pogled. Linija proizvoda ThreadBear misli i na budućnost djece, visokokvalitetni ekološki materijali korišteni za proizvodnju maksimalno su sigurno i ispunjavaju stroge sigurnosne standarde i kriterije Europske unije. Bezvremenski izgled proizvoda ThreadBear razveseliti će i buduće generacije djece, a u vašoj obitelji ostati će godinama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Great Britain
Dimenzije12*5*3 cm
Ukupna visina12 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,04 kg
BilješkaMaterial: 100% cotton
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.