Krpena lutka Mia Rag Doll Threadbear 35 cm od nježnog i mekog pamuka tamne kose

Opis proizvoda

Krpena lutka Mia Rag Doll oduševiti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Bezvremenska lutka izrađena od nježnog i mekog pamuka, iza čijeg dizajna stoje dizajneri marke ThreadBear design. Postati će nerazdvojna prijateljica vašeg mališana, koji će s njom brže zaspati i bilo kada se igrati. Egzotična lutka u ružičastoj haljini s uzrokom bijelih cvjetića razveseliti će vašeg mališana i stvoriti ugodno atmosferu za igru. Lutka je veličine 35 cm i obogatiti će svaku dječju sobu, prvenstveno zbog svog nezamjenjivog britanskog izgleda.

Čokoladna lutka Mia ima prekrasnu tamnu kosu, ispletenu u kečke s ružičastim trakama. Prvoklasne ušivene vesele oči, nosić i usta ostaviti će pozitivan i ugodan dojam na svako dijete. Lutka Mia je veselog karaktera, voli skakati, brinuti se o cvijeću u vrtu i najradije peče slatke kolače. Prilikom proizvodnje korišten je samo ručno ubrani pamuk najviše kvalitete.

Tradicionalni britanski dizajn djeci pomaže otkrivati svoju vlastitu osobnost i zdravo samopouzdanje već od malih nogu. Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta, jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju vještine i sposobnosti. Uz lutku Miu djeca će doživjeti mnoštvo veselih trenutaka, razvijati će maštu i izražavanje, brinuti o njoj i u njenom društvu osjećati će se sigurno, moći će ju zagrliti ili se s njom maziti.

Linija ThreadBear u sebi krije prekrasne dječje igračke, pregače, kapute, torbice, tekstilne knjižice i pernice, koje su osmislili vrhunski dizajneri u Velikoj Britaniji i mogu se pohvaliti pravim britanskim dizajnom, koji će oduševiti djecu već na prvi pogled. Linija proizvoda ThreadBear misli i na budućnost djece, visokokvalitetni ekološki materijali, korišteni za proizvodnju maksimalno su sigurni i ispunjavaju stroge sigurnosne standarde i kriterije Europske unije. Bezvremenski izgled proizvoda ThreadBear razveseliti će i buduće generacije djece, a u vašoj obitelji ostati će godinama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Great Britain
Dimenzije35*13*11 cm
Ukupna visina35 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,14 kg
BilješkaMaterial: 100% cotton
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.