Krpena lutka Esme Rag Doll Threadbear 35 cm od nježnog i mekog pamuka crne kose

Opis proizvoda

Krpena lutka Esme Rag Doll oduševiti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Bezvremenska lutka izrađena je od nježnog i mekog pamuka, iza njenog dizajna stoje dizajneri marke ThreadBear design. Postati će nerazdvojna prijateljica vašeg mališana, koji će uz nju brže zaspati i bilo kada se igrati. Egzotična lutka u bijeloj haljini razveseliti će vašeg mališana i stvoriti ugodnu atmosferu za igru. Lutka je veličine 35 cm i lijepo će obogatiti svaku dječju sobu, prvenstveno zbog nezamjenjivog britanskog izgleda. 

Čokoladna lutka Esme ima divnu crnu kosu, ukrašenu trakom duginih boja. Lutka Esme voli se smijati, obožava crtati, bojiti i društvo svojih prijatelja. Djevojčice će razveseliti njena slatka bijela haljina sa šarenim naramenicama. Haljina oko struka ima i moderne pompone. Prilikom proizvodnje korišten je prvoklasni pamuk najviše kvalitete, odjeća se može skinuti. 

Tradicionalni britanski dizajn djeci pomaže otkriti svoju vlastitu osobnost i zdravo samopouzdanje već od malih nogu. Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta, jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju vještine i sposobnosti. S lutkom Almom djeca će doživjeti puno veselih trenutaka, razvijati će maštu i osobnost, brinuti se o njoj i osjećati se sigurno u njezinom društvu.

Linija ThreadBear u sebi krije divne dječje igračke, pregače, ogrtače, torbice, knjižice od tekstila i pernice, koje su osmislili vrhunski dizajneri iz Velike Britanije i mogu se pohvaliti autentičnim britanskim dizajnom, koji će oduševiti djecu već na prvi pogled. Linija proizvoda ThreadBear misli i na budućnost djece, visokokvalitetni ekološki materijali korišteni za proizvodnju maksimalno su sigurno i ispunjavaju stroge sigurnosne standarde i kriterije Europske unije. Bezvremenski izgled proizvoda ThreadBear razveseliti će i buduće generacije djece, a u vašoj obitelji ostati će godinama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Great Britain
Dimenzije35*13*11 cm
Ukupna visina35 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,14 kg
BilješkaMaterial: 100% cotton
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.