Krpena lutka Alma Rag Doll ThreadBear 35 cm od nježnog pamuka ispletene smeđe kose

Opis proizvoda

Krpena lutka Alma Rag Doll predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati s lutkama. Divna lutka izrađena je od nježnog i mekog pamuka, iza njenog dizajna stoje dizajneri marke ThreadBear design. Postati će nerazdvojna prijateljica vašeg mališana, koji će uz nju brže zaspati i bilo kada se igrati. Djeci omogućava udobnost i stvara ugodnu atmosferu zahvaljujući nježnim sivim bojama. Lutka je veličine 35 cm i lijepo će obogatiti svaku dječju sobu, prvenstveno zbog nezamjenjivog britanskog izgleda.

Lutka Alma ima dugu smeđu kosu, ispletenu u kučke, na glavi ima ružičastu traku za kosu. Djeluje nježno i nestašno, jer voli pustolovine, a posebno penjanje po drveću. Elegantna sivu haljinu krasi divan cvjetni uzorak, ispod koje je slatka bijela suknja. Prilikom proizvodnje korišten je samo prvoklasni pamuk najviše kvalitete, odjeća se može skinuti.

Tradicionalni britanski dizajn djeci pomaže otkriti svoju vlastitu osobnost i zdravo samopouzdanje već od malih nogu. Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta, jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju vještine i sposobnosti. S lutkom Almom djeca će doživjeti puno veselih trenutaka, razvijati će maštu i osobnost, brinuti se o njoj i osjećati se sigurno u njezinom društvu.

Linija ThreadBear u sebi krije divne dječje igračke, pregače, ogrtače, torbice, knjižice od tekstila i pernice, koje su osmislili vrhunski dizajneri iz Velike Britanije i mogu se pohvaliti autentičnim britanskim dizajnom, koji će oduševiti djecu već na prvi pogled. Linija proizvoda ThreadBear misli i na budućnost djece, visokokvalitetni ekološki materijali korišteni za proizvodnju maksimalno su sigurno i ispunjavaju stroge sigurnosne standarde i kriterije Europske unije. Bezvremenski izgled proizvoda ThreadBear razveseliti će i buduće generacije djece, a u vašoj obitelji ostati će godinama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Great Britain
Dimenzije35*13*11 cm
Ukupna visina35 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,14 kg
BilješkaMaterial: 100% cotton
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.