Sjenoviti krov pool canopy Exit Toys za bazene dimenzija 300*200 cm od 6 god

Opis proizvoda

Sjenoviti krov nepogrešiv je dodatak za sve bazene nizozemske marke Exit Toys dimenzija 300*200 cm. Crni sjenoviti krov za vrijeme kupanja i plivanja u bazenu nudi optimalnu zaštitu od jakih sunčevih zraka i prekomjernog UV zračenja. Sjenoviti krov možete podesiti prema vlastitim potrebama uz pomoć podesivih traka te ga pomicati s obzirom na položaj sunca, omogućava i fiksaciju na željenoj visini. Zahvaljujući tome možete se kupati u potpunoj ili djelomičnoj sjeni, možete ga i u potpunosti sklopiti, kako bi u potpunosti uživali u sunčevim zrakama.

Sjenoviti krov možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s prozirnim bazenskim pokrovom, koji također nudi marka Exit Toys. Sjenoviti krov proizveden je od ekstra čvrstog i laganog materijala i ima visoku kvalitetnu površinsku zaštitu. Materijal odbija vodo, otporan je na oštećenja i ima dug životni vijek. Krov je primjeren i za bazene drugih proizvođača, koji imaju dimenzije okvira 290*190 – 300*200 cm, pri čemu prije kupovine odredite ima li bazen jednak broj nogu s maksimalnim promjerom 40 mm. Gornji dio okvira mora biti okrugli s maksimalnim promjerom 50 mm, ukupna visina bazena od 50 do 130 cm.

Dimenzije krova iznose 330*230 cm, njegova visina je 115 cm, teži 13 kg. Okvir je proizveden do nehrđajućeg čelika i stakloplastike, koja se može pohvaliti visokom izdržljivošću i čvrstoćom. Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Bazeni s pokrovima mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, priuštiti će zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije300*200 cm
Težina13 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.