Sjenoviti krov pool canopy Exit Toys za bazene promjera 244 cm od 6 god

Opis proizvoda

Sjenoviti krov nepogrešiv je dodatak za sve okrugle bazene nizozemske marke Exit Toys promjera 244 cm. Crni sjenoviti krov za vrijeme kupanja i plivanja u bazenu nudi optimalnu zaštitu od jakih sunčevih zraka i prekomjernog UV zračenja. Sjenoviti krov možete podesiti prema vlastitim potrebama uz pomoć podesivih traka te ga pomicati s obzirom na položaj sunca, omogućava i fiksaciju na željenoj visini. Zahvaljujući tome možete se kupati u potpunoj ili djelomičnoj sjeni, možete ga i u potpunosti sklopiti, kako bi u potpunosti uživali u sunčevim zrakama.

Sjenoviti krov možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s prozirnim bazenskim pokrovom, koji također nudi marka Exit Toys. Sjenoviti krov proizveden je od ekstra čvrstog i laganog materijala i ima visoku kvalitetnu površinsku zaštitu. Materijal odbija vodo, otporan je na oštećenja i ima dug životni vijek. Krov je primjeren i za bazene drugih proizvođača, koji imaju promjer okvira od 240 do 255 cm, pri čemu prije kupovine odredite ima li bazen jednak broj nogu s maksimalnim promjerom 40 mm. Gornji dio okvira mora biti okrugli s maksimalnim promjerom 50 mm, ukupna visina bazena od 50 do 130 cm.

Ukupna visina krova je 140 cm, njegov promjer iznosi 264 cm, teži 7,7 kg. Okvir je proizveden do nehrđajućeg čelika i stakloplastike, koja se može pohvaliti visokom izdržljivošću i čvrstoćom. Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije i imaju certifikate TÜV, CE i EN71. Bazeni s pokrovima mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, priuštiti će zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije244 cm
Težina7,7 kg
Promjer244 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.