Krevetić Powder Pink Maxi-Cosi&Quinny Co Sleeping Bed Smoby za lutku veličine 38 cm, 4 visine

Opis proizvoda

Krevetić Powder Pink Sleeping Bed iz omiljene linije Maxi-Cosi&Quinny razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Prekrasan ružičasti krevetić primjeren je za lutku najveće veličine od 38 cm. Pristupačan je i može se podesiti na 4 različite visine, raste zajedno s djetetom koje iz svog kreveta uvijek može dokučiti krevetić svoje lutke. Krevetić za lutku stoji na 4 stabilne noge, na donjem dijelu opremljen je prostorom za pohranu, gdje djeca mogu odložiti sve potrebne dodatke za njegu lutke. 

Igračka je izrađena od kvalitetne i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima. Krevetić je jednostavan za prenošenje, po potrebi ga možete očistiti vlažnom krpom. Brigom o lutki djevojčice se približavaju svijetu odraslih i uče što sve donosi život roditelja te pridobivaju osjećaj za odgovornost. Krevetić se podešava na visine: 36,5, 39, 41,5 ili 44 cm od tla. Originalni francuski dizajn jamči da će se djevojčice s njim zabavljati satima. Lutka nije dio paketa. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije52*33*37 cm
Dimenzije pakiranja34*11*52 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.