Krevetić za mačku Cat and Bed Écoiffier s plišanom mačkom i 9 dodataka od 18 mjes

Opis proizvoda

Krevetić za mačku Cat and Bed Écoiffier, predstavlja prekrasan poklon za svu djecu od 18. mjeseca starosti nadalje koja vole brinuti o životinjama. U kvalitetnom setu dodataka su plišana mačka, krevetić, konzerva, bočica, zdjelica s keksićima i četka za dlaku. Set za njegu životinja kao stvoren je za djecu koja žele vlastitog kućnog ljubimca te na ovaj način mogu naučiti kako brinuti za slatku mačku s plavim očima. 

Kvalitetni dodaci proizvedeni su od prvoklasne plastike koja nema oštrih rubova te je zato sigurna za dječju igru. Djeca će brinuti o njoj tako što će ju hraniti i četkati te ju navečer položiti u krevetić i zajedno s njom zaspati. Za vrijeme igre s plišanom mačkom razvijaju svoju maštu i izražavanje. Naučiti će pomagati životinjama i zanimati se za svoju okolinu. Na taj način će poboljšati svoju finu motoriku, logično razmišljanje te naučiti brže odlučivati u bitnim situacijama. 

Francuski proizvođač Écoiffier već dugi niz godina djeci donosi samo najbolje igračke, koje ispunjavaju najviše europske kriterije, zato su igračke marke Écoiffier primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, posebno se ističe francuski proizvođač svojim originalnim dizajnom, nadahnutim najnovijim trendovima, uzimajući u obzir sigurnosne standarde za vrijeme proizvodnje i kvalitetu po konkurentnim cijenama. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije27*15*8 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,42 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.