Kreativni set My Model Doll Design Fashion Atelier Educa izradi 300 modela odjeće za lutku od 6 god

Opis proizvoda

Kreativni set My Model Doll Fashion Atelier, španjolskog proizvođača Educa, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 6. godine starosti. Kreativni set sadrži sve potrebno za izradu vlastite lutke,  figuricu za oblikovanje vlastite odjeće i brojne nepogrešive dodatke u modnom ateljeu. U paketu je 1 model lutke i bogati set od 300 dodataka, s kojima će dizajnirati i kreirati različite vrste outfita za lutke. Među dodacima naći će pamučnu tkaninu, tkaninu s uzorkom za izrezivanje, kopču za odjeću i druge dizajnerske dodatke. Lutka ima pomične udove, zato će igra modnih dizajnera za djecu biti još realističnija. 

Djevojčice će se zabavljati tijekom oblačenja lutke u različitu odjeću, češljanja kose, same će prosuditi koji dodatci najbolje pristaju odjeći. Odrediti će koje boje najbolje pristaju zajedno i pridobiti osjećaj za ljepotu i estetiku. Kreativni set za izradu vlastite lutke kao stvoren je za sve djevojčice koje vole stvaralaštvo i smišljanje novih riječi. Svi elementi proizvedeni su od kvalitetnih materijala, djeca će dobiti priliku pokazati svoje vještine i maštu pri modnim dizajnima. Kreativni set uči djecu koncentracijistrpljenju, pomaže pri razvoju logičnog razmišljanja, djeca će jednako tako izraditi što ljepšu lutku. Na taj način poboljšati će svoju finu motoriku jer moraju raditi s različitim sitnim pomagalima. 

Igrom s lutkom djeca se približavaju svijetu odraslih, smišljaju različite situacije za igru, svojoj braći i sestrama te prijateljima mogu prepričavati razne zabavne zgode. Dječja igra s kreativnim igračkama i sastavljanjem razvija maštu i izražavanje, djeca uče raditi s nježnim predmetima. Španjolski proizvođač Educa specijalizira se prvenstveno za izradu puzzli i didaktički igara. U ponudi marke Educa, osim kreativnih setova, naći ćete mnoštvo prekrasnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloSpain
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.