Kozmetička torbica s kozmetikom My Beauty Make Up Set Smoby s maskarom, ružem, sjenilom i kistom te rašpicom

Opis proizvoda

Kozmetička torbica s dodacima My Beauty, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je igračka za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti koje se vole igrati vizažistica i kozmetičarki. U elegantnoj bijeloj kozmetičkoj torbici s patentnim zatvaračem naći će mnogo dodataka za uljepšavanje - maskaru, ruž za usne, sjenilo, rašpu za nokte i kremu za ruke. Kozmetički dodaci replike su koje djeluju realistično i maksimalno su sigurni za dječju igru. Zahvaljujući praktičnoj tekstilnoj torbici djevojčice će ih moći pospremiti i ponijeti sa sobom u posjete prijateljicama.

Pojedinačni dodaci izrađeni su od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, zaobljenih rubova. Djevojčice mogu s njima otvoriti vlastiti salon za uljepšavanje. Na razigran način otkrivati će svijet odraslih, naučiti čemu služe pojedini kozmetički dodaci i kako se koriste. Na taj način razvijati će svoje komunikacijske i jezične vještine te se brže socijalizirati i pridobiti osjećaj za odgovornost. S igrom će poboljšati finu motoriku, koncentraciju i logično razmišljanje.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije18*2*13 cm
Težina90 g
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.