Kozmetički stolić elektronički My Beauty Center 3in1 Smoby frizerski i kozmetički salon s manikurom te 32 dodatka

Opis proizvoda

Razveselite svoju djecu vrhunskim kozmetičkim salonom, francuskog proizvođača Smoby. Elektronički kozmetički stolić My Beauty Center 3u1 dječacima i djevojčicama od 3. godine nudi savršeni wellness program, s kojim će se igrati frizera, vizažista i manikera. Kozmetički stolić sastavljen je od dva dijela, koji se slažu u obliku slova L, tako da se djeca mogu igrati na 3 površine za igru, koje su opremljene bogatim setom od 32 kozmetička dodatka. Salon u nježnoj ružičastoj, plavoj i bijeloj boji oduševiti će na prvi pogled, s njim će se igrati satima. 

Za vrijeme igre frizera mala djeca imaju na raspolaganju ružičastu stolicu, na koju će posjesti svoje stranke i okruglo ogledalo od prvoklasnog materijala, sigurnog za djecu. Za njegu kose koristiti će elektroničko sušilo s 2 nastavka, koje ima zvučne i svjetlosne efekte, peglu za kous, češalj, četku, pomagala za kosu, frizerske škare i prekrasnu srebrnu traku za kosu. Unutarnji salom opremljen je s puno prostora za pohranu, policama, 2 ladice i praktičnom kutijom koja se otvara, tako da će djeca nakon svake igre moći pospremiti sve dodatke.

Za vrijeme igre manikera i vizažista zabavljati će se s 2 laka za nokte, paletom sjenila, ruževima s mehaničkom funkcijom, maskarom i bočicom kreme. Dio seta je i replika elektroničke UV lampe za učvršćivanje gel lakova, koja ima zvučne i svjetlosne efekte. Zahvaljujući njoj djeca će se još više zabavljati za vrijeme svake igre. Nakon što je manikura gotova, stranki će na prst staviti veliki prsten s ukrasima. Srednji dio kozmetičkog stolića sastoji se od umivaonika s tušem. Na tom mjestu frizeri mogu brižno oprati kosu svojoj stranki ili lutku, koja nije dio paketa.

Prednji dio salona namijenjen je plaćanju usluga i dodataka koje je stranka naručila u salonu ljepote. Krasi ga stalak s natpisom Beauty Center, pored kojeg će djeca staviti obavijest da li je salon otvoren ili zatvoren (u engleskom jeziku). Proizvode za uljepšavanje mali trgovci mogu postaviti na police ili u praktične ladice. Kupci će plaćati karticom za plaćanje, koju će umetnuti u terminal i iz njega uzeti potvrdu o kupnji. Salon je opremljen i praktičnom blagajnom, gdje mogu pospremiti gotovinu. Na pultu se nalazi i rotirajuća brošura s cijenama za ponuđene usluge i dodatke.

Ukupne dimenzije kozmetičkog centra su 98*52*101 cm i može se vrlo brzo sastaviti u obliku slova L te ponovno složiti u kompaktan oblik. Izrađen je od najkvalitetnije umjetne mase, koja je izdržljiva i istovremeno nježna na dodir. Djeca će se igrati raznim zanimanja i otkrivati svijet odraslih. Učiti će čemu služe pojedini kozmetički dodaci i kako se koriste. S kozmetičkim stolićem igrati će se dječaci i djevojčice, s njim će se zabavljati braća i sestre te prijatelji. Na taj način će razvijati komunikacijske i jezične vještine te se brže socijalizirati i pridobiti osjećaj za odgovornost. S igrom će poboljšati svoje finomotoričke sposobnosti, koncentraciju i logično razmišljanje.

Smoby vrhunski je proizvođač kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu svih dobnih skupina. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije98*52*101 cm
Ukupna visina101 cm
Dimenzije pakiranja66*26*75 cm
Na baterijeDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,9 kg
BilješkaBattery: 5 x AAA/LR03 (not included)
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.