Kozmetički stolić sa stolicom Frozen Hairdresser Smoby s ogledalom i amblemom te 10 dodataka

Opis proizvoda

Kozmetički stolić sa stolicom Frozen, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja savršen poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Prekrasan stolić plavo bijele kombinacije boja s ogledalom i stolicom oduševiti će vaše najmlađe motivom animiranog filma Ledeno kraljevstvo. Njegova površina ukrašena je sličicama princeza Ane i Else, poznate djeci diljem svijeta. Dio kozmetičkog stolića je i set od 10 dodataka, među kojima su 2 bočice za parfem, 2 kutije, 2 gumice i 2 kopče za kosu, narukvica i četka za kosu. 

Svi plastični elementi na kozmetičkom stoliću imaju zaobljene rubove s naglaskom na sigurnost vaše djece. Dio stolića je i ogledalo s bajkovitim amblemom Frozen, izrađeno od kvalitetnog materijala koji je siguran za djecu. Djeca će se razveseliti i prostoru za pohranu u obliku male ladice ispod ogledala i polica u obliku ledenih stabala. Djevojčice će u nedogled moći promatrati svoje lice, brinuti o svojoj kosi i igrati se kozmetičara s prijateljicama te se tako približiti svijetu odraslih. Na taj način razvijaju svoju finu motoriku i vještine te poboljšavaju osjećaj za estetiku i komunikacijske vještine. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije45*29*85 cm
Ukupna visina85 cm
Dimenzije pakiranja38*17*60 cm
Ukupna dužina45 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,82 kg
NosivostNosnosť stoličky: max 50 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.