Kozmetički stolić i tabure Frozen Hairdresser 2in1 Smoby s ogledalom i 10 dodataka

Opis proizvoda

Kozmetički stolić s tabureom Frozen, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja prekrasan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Prekrasan plavi stolić s ogledalom i tabureom oduševiti će vaše najmlađe motivom animiranog filma Ledeno kraljevstvo 2. Njegova površina ukrašena je sličicama princeza Ane i Else, poznate diljem svijeta. Dio kozmetičkom stolića je i set od 10 dodataka: 3 prstena, češalj i češljić, ogrlica, narukvica, traka za kosu i 2 bočice za parfem. 

Svi plastični elementi na kozmetičkom stoliću imaju zaobljene rubove s naglaskom na sigurnost vaše djece. Dio stolića je i podesivo ogledalo s bajkovitom naljepnicom, izrađeno je od kvalitetnog materijala koji je siguran za svu djecu. Sva kozmetička pomagala mališani mogu pospremiti u praktične ladice ispod ogledala. Djevojčice će u nedogled moći promatrati svoje lice, brinuti o svojoj kosi i igrati se kozmetičarke s prijateljicama te se tako približiti svijetu odraslih. Na taj način razvijaju svoju finu motoriku i vještinu te poboljšavaju osjećaj za estetiku i komunikacijske vještine. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije49*36*87 cm
Ukupna visina87 cm
Dimenzije pakiranja49*20*64 cm
Ukupna dužina49 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,34 kg
NosivostNosnosť taburetky: max 50 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.