Kozmetički stolić sa stolicom Frozen Smoby sa zrcalom u obliku srca i 10 dodataka

Opis proizvoda

Kozmetički stolić sa stolicom Frozen 2, francuskog proizvođača Smoby savršen je poklon prvenstveno za djevojčice od 3. godine starosti. Divan plavo bijeli stolić s ogledalom u obliku srca i stolicom svojim motivom animiranog filma Ledeno Kraljevstvo 2 oduševit će vaše najmlađe. Njegova površina ukrašena je sličicama princeza Ane i Else, koje su zadivile djecu diljem svijeta. Dio kozmetičkom stolića je i set od 10 dodataka: četka za kosu, 2 kopče za kosu, 2 bočice za parfem, 2 gumice za kosu, narukvica i divne kutijice s animiranim motivom.

Svi plastični dijelovi kozmetičkog stolića izrađeni su s naglaskom na sigurnost vaše djece. Dio stolića je i ogledalo s naljepnicom animiranog filma, izrađeno od kvalitetnog materijala, sigurnog za svu djecu. Ispod ogledala nalazi se praktični pretinac za dodatke, na stoliću nalaze se i postolja u obliku drva. Djevojčice se mogu do zasićenja igrati gledajući svoj odraz, brinuti o svojoj kosi i igrati se princeze s prijateljicama. Na taj način razvijaju svoju finu motoriku i spretnost te jačaju svoj osjećaj za estetiku i komunikacijske vještine. Dimenzije dječjeg stolića su 45*29*90 cm. Nosivost stolice iznosi čak 50 kg.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na plastičnim Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Postupak izrade Smoby igračaka strogo je kontrolirat, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije45*29*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja49*20*64 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,0 kg
Nosivost50 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.