Kozmetički stolić sa stolicom My Very First Beauty Table Ecoiffier sa sušilom za kosu i 11 dodataka od 18 mjes

Opis proizvoda

Kozmetički stolić sa stolicom My Very First Beauty Table, francuskog proizvođača Écoiffier, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Moderan ružičasto sivi stolić djeci nudi bogat set od 11 dodataka, s kojima će se igrati frizera ili princeze. Dostupno im je i sušilo za kosu, 2 ruža različitih boja, maskara, 3 narukvice s perlicama, četka i češalj. Kozmetičke dodatke mogu pospremiti u pretinac ili police pored ogleda. Praktični stolica omogućava djeci da udobno sjede dulje vrijeme.

Svi plastični dijelovi kozmetičkog stolića izrađeni su s naglaskom na sigurnost vaše djece. Djevojčice će se, zajedno s prijateljicama, braćom i sestrama, igrati frizera, približiti se svijetu odraslih i poboljšati svoje komunikacijske i jezične vještine. Brinuti će o svojoj kosi i naučiti koristiti kozmetičke dodatke i pomagala. Jednako tako razvijati će svoju finu motoriku, logično razmišljanje i izražavanje. Dimenzije kozmetičkog stolića iznose 43*20*67 cm, zahvaljujući svoje 4 nožice, stolić se može pohvaliti visokom stabilnošću.

Francuski proizvođač Écoiffier već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, koje ispunjavaju najviše europske standarde, zbog čega su njegove igračke primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, posebno se ističe proizvođač Écoiffier svojim originalnim dizajnom, nadahnutim najnovijim trendovima, uzimajući u obzir sigurnosne standarde za vrijeme proizvodnje i kvalitetu po konkurentnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije43*20*67 cm / 20*20*20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,84 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.