Kozmetički stolić Disney Princess Dressing Table Smoby s 10 dodataka

Opis proizvoda

Kozmetički stolić Dressing Table, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će sve djevojčice od 2. godine starosti. Prekrasan stolić, ružičasto bijele kombinacije boja, s ogledalom i stolicom, krasi animirani motiv Disney Princeza. Očaravajući motiv bajkovitih princeza očarati će djevojčice već na prvi pogled. Dio kozmetičkog stolića je i set od 10 dodataka, među kojima su 2 bočice za parfem, 2 kutijice, 2 gumice i 2 špange za kosu, narukvica i četka za kosu. 

Svi plastični elementi na kozmetičkom stoliću imaju zaobljene rubove, s naglaskom na sigurnost za vašu djecu. Ogledalo u obliku srca ukrašeno je s bajkovitim amblemom sa sličicom princeza. Djeca će se razveseliti i prostoru za pohranu, u obliku malog pretinca ispod ogledala, i policama u obliku drveća. Djevojčice u ogledalu mogu promatrati svoje lice, brinuti o svojoj kosi i s prijateljicama se igrati kozmetičara, čime se približavaju svijetu odraslih i razvijaju svoje komunikacijske vještine. Jednako tako razvijaju finu motoriku i pridobivaju osjećaj za estetiku. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, originalnog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije48*29*86 cm
Ukupna visina86 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.