Kozmetički stolić Disney Princess 2in1 Hairdresser Smoby i stolica s 10 dodataka za uljepšavanje 94 cm visina

Opis proizvoda

Kozmetički stolić i stolica Disney Princess, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan poklon za sve djevojčice od 3. godine starosti. Prekrasan ružičasti stolić s ogledalom i stolicom će, s animiranim motivom Disney Princeza, oduševiti vaše najmlađe. Bajkoviti kozmetički stolić ukrašen je sličicama princeza, a originalni dizajni nježni dorađeni detalji očarati će djecu već na prvi pogled. Pri igri kozmetičara, djevojčice će koristiti 10 dodataka, među kojima će naći 3 prstena, češalj, četku, ogrlicu, narukvicu, traku za kosu i 2 bočice za parfem. 

Svi plastični elementi na kozmetičkom stoliću imaju zaobljene rubove, s naglaskom na sigurnost za vašu djecu. Dio stolića je i podesivo ogledalo s bajkovitom naljepnicom, koja je izrađena od kvalitetnog materijala, sigurna za svu djecu. Sva kozmetička pomagala mališani mogu pospremiti u praktične pretince ispod ogledala. Djevojčice u ogledalu mogu promatrati svoje lice, brinuti o svojoj kosi i s prijateljicama se igrati kozmetičara te se tako približavati svijetu odraslih. Na taj način razvijaju svoju finu motoriku i spretnost te poboljšavaju osjećaj za estetiku i komunikacijske vještine. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi moderne igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunski francusku kvalitetu i originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije49*36*94 cm
Ukupna visina94 cm
Dimenzije pakiranja49*20*64 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Nosivostmax. 50 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.