Kozmetički kovčeg My Beauty Vanity 3in1 Smoby frizerski i kozmetički s manikurom s 13 dodataka

Opis proizvoda

Kozmetički kovčeg My Beauty Vanity 3u1, francuskog proizvođača Smoby, vrhunska je igračka za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti, koje se vole igrati frizera, vizažista i manikera. Kozmetički kovčeg u nježnoj plavo ružičastoj boji s natpisom My Beauty Vanity u sebi krije set od 13 kozmetički dodataka. Djeca će ih moći bilo kada odnijeti u kovčegu s praktičnom ručkom. Otvoreni kovčeg nudi površinu za igru s 2 pomična bočna pretinca, na koje se mogu postaviti i pripremiti potrebni kozmetički dodaci. Kozmetički kovčeg s uzorkom cvijeća i puno prostora za pohranu djecu će zabavljati dugi niz godina.

Za vrijeme igre frizera, manikera i vizažista, djeca će se osloniti na praktično ogledalo, u kojem će moći provjeriti svoj izgled nakon svakog uljepšavanja. Proizveden je od kvalitetnog materijala, sigurnog za najmlađu djecu. Set replika dječje kozmetike sadrži 2 laka za nokte, 2 ruža, paletu sjenila, maskaru, kist, češalj, ukrasnu traku, prsten i kozmetičke bočice. Kovčeg sadrži skriveni pretinac koji se otvara i, zahvaljujući dvije praktične brave, uvijek će biti sigurni da pribor iz kovčega neće ispasti tijekom nošenja.

Dimenzije kozmetičkog kovčega su 36*29*29 cm, kompaktan je i lagan. Izrađen je od prvoklasne umjetne mase, koja je izdržljiva i istovremeno nježna na dodir. Djeca će se igrati raznih zanimanja i otkrivati svijet odraslih. Učiti će čemu su namijenjeni pojedini kozmetički dodaci i kako se koriste. Kozmetički kovčeg koristiti će više djece zajedno, prijatelji, braća i sestre, koji će se iskušati u ulogama frizera i stranki. Na taj način će razvijati komunikacijske i jezične vještine te se brže socijalizirati i pridobiti osjećaj za odgovornost. Uz igru će poboljšati svoje finomotoričke sposobnosti, koncentraciju i logično razmišljanje.

Francuski Smoby vrhunski je proizvođač kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu svih dobnih skupina. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije36*29*29 cm
Ukupna visina29 cm
Dimenzije pakiranja30*8*45 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,8 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.